Menu Premium
Loading...

Psychonauts 2 Let’s play: ”Leuker dan verwacht”

28/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Natuurlijk hebben de meeste van jullie wel is gehoord van Psychonauts. Of het nu de kleuren zijn, aparte personages van de game of bijzondere sfeer. Het is allemaal typisch Psychonaut. Op de redactie kende we de game natuurlijk ook, maar of we het echt hebben gespeeld? Het is tijd voor een heuze Let’s Play, vandaag gaan we aan de slag met Psychonauts 2. Onze Koos en Jelle gingen aan de slag met de game, Jelle vindt de characters er best Cool uitzien, echter is de gameplay eigenlijk niet zijn ding. Koos heeft het ook nog nooit gespeeld, toch gaan ze vandaag aan de slag met de Let’s Play. Als echte Psychonaut rookies duiken ze gelijk in Psychonauts 2. Hoe is het spel voor gamers die deeltje 1 nooit hebben aangeraakt? Je gaat het zien in deze Let’s Play van Psychonauts 2.

Verhaal van Psychonauts

Psychonauts verscheen in 2005 op de Xbox en is voor veel gamers een echte klassieker geworden. Het is een Story driven platforming game die de game-industrie echt verrasten. De game had meer dan 1,2 miljoen verkochte exemplaren toen het later uitkwam op Steam. Tien jaar later waren fans verrast toen ze hoorden dat Psychonauts 2 in ontwikkeling was. De ontwikkelaar begon er aan in 2015. Nu, meer dan 5 jaar later, is het tijd voor Psychonauts 2.

Deeltje 2

Deel 2 begint direct na de gebeurtenissen van de eerste game. In Psychonauts 2 gaat het verhaal om Raz en zijn eerste werkdag als officiële Psychonaut. Met het team van paranormaal begaafden die ook waren in de eerste game gaan ze nu verder. Raz wordt geconfronteerd met nieuwe uitdagingen in de echte wereld dat verwikkeld is met het paranormale. Ze hebben dit keer de taak gekregen om een nieuw mysterie te ontrafelen en de schurk van Psychonaut weer tot leven te brengen. Gaat Koos en Jelle dat lukken? Snappen ze überhaupt de game en gaan ze de schurk verslaan? Het kan ook gewoon een vage trip zijn als echte Psychonauten, zeker als je de game nooit hebt gespeeld kan het misschien best apart zijn. Je gaat het allemaal mee maken in de Let’s Play van Psychonauts 2.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch