Menu Premium
Loading...

Indiekings met Psychonauts 2, Trailers en Valve nieuws

24/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel is back met indie nieuws! En niet zomaar nieuws, nieuwe vette titels, studio overnames en trailers overal. Gelukkig is Kevin erbij om hem er doorheen te loodsen. Tim Shafer heeft weer wat van zich laten horen. Hij is bezig met Psychonauts 2 en een geheim project. Valve heeft Campo Santa gekocht. Je weet wel van de vette indie game Firewatch! Op PAX East en EGZ Rezzed zijn een aantal nieuwe projecten met vette trailers aangekondigd! Trailmakers, Riverbond en Swords of Ditto bijvoorbeeld! Emiel en Kevin staan klaar voor een verse editie van: Indiekings met Psychonauts 2, Trailers en Valve nieuws!

Psychonauts 2 ontwikkelaar Tim Shafer concentreert zich meer op de creatieve kant!

Tim geeft aan de laatste jaren wat meer de creatieve rol te hebben teruggepakt in plaats van team-management en business-development. Hij schrijft nu heel veel voor Psychonauts 2. De focus van Psychonauts ligt vooral op humor. Tim Shafer vindt dat de game-industrie hier meer op mag focussen omdat dit naast enkele indie-games nauwelijks gebeurd. De verwachting is dan ook dat er meer dan genoeg te lachen valt in Psychonauts 2. Daarnaast is hij bezig met de ontwikkeling van een nieuw geheim project! Wellicht dat humor daar weer een grote tol in gaat spelen.

Waaro heeft Valve Campo Santo gekocht? Gaan ze zich dan toch weer richten in het ontwikkelen van games? HALF-LIFE 3 hypetrain! CHOO CHOO! Campo Santo is helaas niet een studio die voor die game geschikt is waarschijnlijk. Gezien ze vooral bekent zijn van de indie adventure game  Firewatch. De Studio is op dit moment bezig met hun nieuwe avontuur Valley of the Gods. Die ontwikkeling gaat dan ook rustig verder. De grote vraag blijft wat Valve dan van plan is met de relatief kleine studio? Wat denken jullie? En hebben jullie zin in een nieuwe Psychonauts? Laat het weten in de comments?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch