Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings met de Xbox Series X en de PS5

09/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Next-Gen November weet van geen ophouden. Vorige week hebben wij de PS5 en de Xbox Series X kunnen reviewen en deze week gaan we dan eindelijk de echte goede games krijgen. Zo gaan wij Assassin’s Creed Valhalla bespreken, krijg je deel 3 van onze Destiny verhaallijn items, gaan we het hebben over de nieuwste Yakuza en vergelijken wij de nieuwste Xbox en PlayStation controllers. Daarboven op veel streams met UltraWide Woensdag, Goeie Vrijdag, Happy Xbox Day, en misschien ook nog een PS5 stream. Plus de de Dutch Stream Awards 2020 Nominaties stream.

Next-Gen November

Afgelopen week was één van de drukste weken ooit bij Gamekings. We hebben de nieuwe consoles gereviewd, ongelofelijk veel gestreamd, een aantal Let’s Play’s opgenomen, Miles Morales gereviewd en nog veel meer. Nou dames en heren, we gaan gewoon door, net zoals Next-Gen November dat doet. Zo gaan wij de Xbox Series X en de PS5 controllers met elkaar vergelijken. We gaan een aantal games reviewen die ook op de nieuwere consoles verschijnen, zoals AC: Valhalla en Yakuza: Like a Dragon. En gaan we door met streamen, heel veel streamen. Onder andere de Happy Xbox Day en wie weet een stuk Miles Morales op de PS5.

En wat voor de Premium Bazen?

Natuurlijk hebben wij ook veel content in petto voor onze premium bazen. Zo komen wij natuurlijk met onze premium review van Assassin’s Creed: Valhalla. Hebben wij weer een gloednieuwe !@#$% waarin Boris en JJ weer diep op de gaming industrie in gaan. Is JJ het internet op gedoken om te kijken naar de meest aparte, gekke en neppe geruchten over de Xbox Series X en PS5. En komt er natuurlijk een gloednieuwe Filmkings. Kortom, het is een week vol content. Want Next-Gen November gaat gewoon door, en wij bij Gamekings doen dat dus ook. Een prettige week alvast gewenst.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch