Menu Premium
Loading...

PS5 Review: Next-gen PlayStation is erg indrukwekkend

07/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De launch van een nieuwe console is altijd een speciaal moment. Daar is niets anders aan bij de PS5. Met games zoals Marvel’s Spider-Man: Miles Morales en Demon’s Souls, belooft de launch van de nieuwe console van Sony veel goeds. Maar deze review gaat natuurlijk niet over de games, maar over de hardware, over de PS5 zelf. Koos en Daan hebben hem een aantal dagen aan de tand kunnen voelen. Hoe vinden zij de console? Een grote vooruitgang? Of vooralsnog alleen maar een apparaat met potentie? Je komt erachter in de PS5 review.

Is de DualSense een echte Next-Gen controller?

Sony heeft tijdens deze marketingperiode veel nadruk gelegd op de nieuwste PlayStation controller: De Dualsense. En tot nu toe lijkt deze focus goed besteed. Zo wordt de Dualsense een “echte next-gen controller’ genoemd door andere media outlets. Maar wij zijn deze media outlets natuurlijk niet. Daan en Koos hebben daar natuurlijk een geheel eigen mening over. Al kunnen we niet ontkennen dat haptische feedback en dynamische adaptieve triggers vette features kunnen worden voor een controller.

Is de PS5 tijdens de review eindelijk zo stil als een muis?

Het uiterlijk en grootte van de PS5 is voor sommigen een puntje van kritiek. En misschien ook van ons… Maar voor de grootte van de PS5 is er daadwerkelijk wel een reden. PS4 users, en voornamelijk PS4 Pro users zitten vaak met het probleem dat de console ontzettend veel geluid maakt. Vandaar dat Sony een de nadruk heeft gelegd op de koeling van de console. Zo zit er een gigantisch heat sink aan de onderkant van de console, een grote ventilator aan de bovenkant en wordt de processor gekoeld met liquidatie cooling. Dit alles zou ervoor moeten zorgen dat de PS5 zo stil zou moeten zijn als een muis. daarom dus die grootte. waardoor Daan de console de bijnaam Big Beautiful Woman heeft gegeven. Maar hé, als ie stil is…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch