Menu Premium
Loading...

Astro’s Playroom: De allereerste hands-on met de PS5

28/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Koos zijn de uitverkorenen. Zij mogen als allereerste aan de slag met de PS5. Niks uit de doos halen. Gewoon echt op de aan/uit knop drukken, controller er aan hangen en spelen met die hap. Damn, hele redactie is jaloers. Want je weet het, de eerste keer is altijd iets speciaals. Daarna wordt het nooit meer wat het ooit was. Anyhow. De PS5 komt straks, als je hem tenminste gepreorderd hebt, standaard met de game Astro’s Playroom op de harde schijf. En dat is dus de eerste game waarmee we van PlayStation mogen spelen. Eén level. Maar hé, dat is altijd al meer dan niks. En dus gingen Boris en Koos zitten en verrichten zij de allereerste hands-on met de PS5 bij Gamekings door een level van Astro’s Playroom te spelen.

Voelt de PS5 ook echt next gen aan?

Het gaat een spannende sessie worden. Want wat treffen de twee aan in de UI als ze de PlayStation opstarten? Hoe zien de eerste beelden eruit? Aan het scherm gaat het niet liggen want we hebben zoals iedereen inmiddels wel weet, de 55″ Oled van LG staan. Het is dus aan de developers. Hebben ze echt iets uit de nieuwe krachten van de PS5 weten te halen? En bespeuren de twee ook andere soorten gameplay? Misschien met behulp van de nieuwe PS5 controller waar Sony zo hoog van opgaf in het voortraject.

Astro’s Playroom is gemaakt om nieuwe feautures controller PS5 te tonen

En dan de game. Astro’s Playroom. Een gratis platformer die standaard op je PS5-console staat geïnstalleerd. Het betreft hier een kleurige platformgame waarin je vier werelden gaat verkennen. Het spel is duidelijk ontworpen om alle nieuwe features van de DualSense draadloze controller voor PS5 te tonen. Ben je benieuwd hoe Boris en Koos deze allereerste speelsessie op de nieuwe console van Sony hebben ervaren? Klik dan snel op de bekende Play-button.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch