Menu Premium
Loading...

Project Scarlett onthuld als Xbox Series X: “Spectaculair of teleurstellend?”

13/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo! Die zag niemand aankomen. Microsoft dropte afgelopen nacht tijdens de Game Awards 2019 zo maar even de naam en het uiterlijk van hun nieuwe next-gen console. Exit Project Scarlett, enter Xbox Series X. En de wereld ontplofte. Een beetje dan. In dit item vertellen Koos en JJ je alle ins en outs van de Xbox One X Series en geven ze hun eerste mening. Wat vinden ze van de power, het design, de nieuwe controller en meer. Ga er maar even goed voor zitten.

Phil Spencer dropt met aankondiging Xbox Series X een bom in de VS

Het was Phil Spencer die de eer had om de nieuwste console aan te kondigen. De afgelopen dagen was al duidelijk dat Phil acte de présence zou geven tijdens de Game Awards, maar iedereen ging er vanuit dat dit was om bijvoorbeeld Xbox One-games als Ori and the Will of the Whisps of Gears Tactics aan te kondigen. Niks was dus minder waar. Phil dropte gewoon even de nieuwe console, de naam en gaf achteraf in een aantal interviews ook nog wat extra info over de hardware prijs. De term ‘Series’ duidt er zeer waarschijnlijk op dat er twee varianten next-gen consoles gaan komen. Men speculeert al dat de tweede console de Xbox Series S gaat heten. Daar is op dit moment echter nog niks over bekend.

De trailer van Senua’s Saga: Hellblade II belooft veel goeds

Als kers op de toch al niet misselijke slagroomtaart was er ook nog eens de trailer van de eerste exclusieve game voor de Xbox X Series: Senua’s Saga: Hellblade II. Het is het vervolg op Hellblade: Senua’s Sacrifice en developer Ninja Theory is opnieuw verantwoordelijk voor het spel. We waarschuwen je: als je die trailer wil kijken, zet wel even een zonnebril op, want de graphics zijn beyond par.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch