Menu Premium
Loading...

Project Cars 3 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

05/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2015 bracht Bandai Namco Entertainment Project CARS uit. Een heerlijke racesimulatie die goed viel op de redactie. Het is nu 2020 en hatsa, daar is deeltje 3. Weet het nieuwste deel in de Project CARS franchise voort te bouwen op de voorgaande games? We zien steeds vaker dat race games speelbaar zijn op allerlei verschillende vette manieren. Je kan het spelen met een stuur. Om vervolgens vol op die gaspedalen te drukken wanneer het startsein luidt. Koos doet namelijk niks liever dan dit. Maar uiteraard kan je ook gewoon oldskool met de controller tekeer gaan. Vroeger was dat nooit anders. En dan is er nu ook VR. Wat een racegame echt de perfecte race feeling geeft.

Is Project Cars 3 voor de echte autoliefhebber?

Weet Project Cars net zo’n indruk achter te laten als zijn concurrenten, of zelfs zijn voorgangers? Dat is natuurlijk de vraag bij de review. Er liggen immers veel al best race games in de schappen of ze staan op het punt om uit te komen. Games zoals Forza, Dirt, GRiD, Need for Speed & Gran Turismo bijvoorbeeld. Waar komt Project CARS 3 terecht tussen die titels? Koos heeft zich al tijden zitten verheugen op het spelen van deze game. Project CARS 1 en 2 maakten hem namelijk razend enthousiast. De vraag is nu of deel 2 ook aan zijn verwachtingen gaat voldoen als sim-liefhebber?

Controle over de auto is de ‘main bussiness’

Onze eigen coureurs hebben inmiddels al heel wat races achter de rug. Wat maakt deze game dit keer uniek? Is het weer een diepe simulatie geworden of heeft de overstap naar Codemasters gevolgen gehad voor de insteek van het spel? Koos en JJ vertellen je in deze review over het beste en het slechtste aan Project CARS 3. Wordt het een instant buy, wachten tot de budgetbak of is het spel een barrel dat gewoon regelrecht de sloop in kan?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch