Menu Premium
Loading...

Project Cars 2 Review: Tandenknarsend door de bocht

28/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Project Cars was in 2015 een bescheiden succes en vanaf 21 september kunnen we aan de slag met Project Cars 2. De game van ontwikkelaar Sligthly Mad Studios streeft ernaar een ultra realistische race game te produceren en afgaande op de graphics lijken ze hier aardig in te slagen. Ook uitgever Bandai Namco zal vurig hopen op een commerciële doorbraak van de Project Cars-franchise. Op die manier kan de uitgever immers een nieuwe cash cow aan hun portfolio toevoegen. Uiteraard zijn mooie graphics alleen niet genoeg om tot een groot verkoopsucces te komen. Steven en Koos hebben de game uitgebreid kunnen spelen. Benieuwd naar hun bevindingen? Check nu de Project Cars 2 Review!

Een hoge moeilijkheidsgraad

Koos en Steven zijn racegame-liefhebbers van het eerste uur. Zij keken dan ook uit naar Project Cars 2. Vraag blijft echter wel hoe de game zich kan onderscheiden van de grote spelers op de markt. Gran Turismo, The Crew, Need for Speed en in mindere mate Forza, zijn geduchte concurrenten van Project Cars 2. Wat biedt de game dat de concurrentie niet heeft? Kan het met een minder budget opboksen tegen de toonaangevende games in het genre? Feit is in ieder geval dat Koos en Steven onder de indruk zijn van de hoge moeilijkheidsgraad. Hun ervaring met racegames heeft de heren verder geholpen, maar van een ‘walk in the park’ was allerminst sprake. Steven kan de moeilijkheidsgraad waarderen. Het triggert hem. Koos heeft hier wat andere ideeën over.

Wat is jullie mening over Project Cars 2? Heeft de eerste game de lof ontvangen die het wellicht wel had verdiend? Kan de ontwikkelaar met genoeg vernieuwende toepassingen komen? Het race-genre zit misschien wel in zwaar weer. Pakken jullie zo nu en dan nog wel eens de controller om een goede race game te spelen? Laat het weten in de comments onder deze Project Cars 2 Review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch