Menu Premium
Loading...

Premiumvision #3: The Apocalypse is here

29/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de komende week van het Kerstreces (klinkt zo mooi) zetten we de eerste zeven afleveringen van onze online TV-show Premiumvison op de site. Als dank voor alle mensen die onze site, YouTube of Twitchkanaal in 2022 hebben bezocht én als promotie voor onze Premium service. Dankzij Premium bestaat Gamekings. De community verschaft ons de middelen om content te kunnen maken. In ruil voor die buitengewoon waardevolle support maken we extra content. Premiumvision is daarbij de spreekwoordelijke kers op de taart. Check de komende week rustig de zeven video’s en wie weet zijn deze video’s de laatste zet om jou te overtuigen ook Premium Baas te worden. Alle hulp is welkom. Zo niet, dan houden we ook van je. Vandaag de derde Premiumvision waarin we keken of Gamekings Apocalypse proof was. 

Premiumvision: Zombies in overvloed op de redactie

Nee, het was geen grap over de insane uren die we soms draaiden om content te maken. Het was gewoon echt zo dat er in de tijd van deze aflevering flink veel zombie gerelateerde shit bij ons op de redactie verscheen. Natuurlijk hebben we het dan over bijvoorbeeld Resident Evil Village. De game die volgens ons gezien kan worden als een potentiële GOTY en waar we met zijn allen van hebben mogen smullen. Daarnaast kwam in die periode ook het langverwachte vervolg van Dying Light eraan en was Boris uiteraard nog steeds in de ban van Days Gone. Back 4 Blood roerde zich ook. Maar wat als die shit in real life losbarstte? Hadden we dankzij games genoeg geleerd om onszelf te beveiligen?

Op trip gaan terwijl het lastig is en blijft

Let’s face it: wij willen altijd het liefst naar een exotische locatie in het buitenland om daar epische content voor jullie te maken. Maar helaas moesten we het in die tijd vooral doen met ons eigen koude kikkerlandje. En The Apaocalypse kan ook hier plaatsvinden. Dus hadden we Boris, Steven, Koos, Daan en Jelle er op uit gestuurd om ons voor te bereiden op het einde der tijden. Volledig in Gamekings stijl, uiteraard. En dit alles konden we doen dankzij jullie, onze community. Jullie maakten Gamekings tot wat het is, waarvoor niets dan liefde & dank. In return, een dik pak GB’s aan gelach, gruwel, bloed en gegriezel in de derde editie van Premiumvision.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch