Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #3: The Apocalypse is here

29/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels ben je het van ons gewend: we pakken iedere laatste zaterdag van de maand uit met een extra laue, dikke, vette aflevering van Premiumvision. En deze maand is daarin natuurlijk geen uitzondering. Dit keer hebben we een thema voor jullie uitgekozen waar de laatste tijd veel om te doen is. We hebben het uiteraard over The Apocalypse. Want, wat gebeurt als de hele wereld bat shit crazy gaat en je jezelf moet verdedigen tegen hordes ondode mensen? We zien het veel in games. En we zagen het aan het begin van de pandemie toen mensen gingen hamsteren. Hoogste tijd dus voor ons om ons eens helemaal voor te bereiden op die ellende. Want ook tijdens het einde van de fucking wereld willen we content blijven maken…met of zonder vredespijp in de mond.

Zombies in overvloed op de redactie

Nee, dit is geen grap over de insane uren die we soms draaien om content te maken. Het is gewoon echt zo dat er laatste tijd flink veel zombie gerelateerde shit bij ons op de redactie verschijnt. Natuurlijk hebben we het dan over bijvoorbeeld Resident Evil Village. De game die volgens ons getipt kan worden als potentiële GOTY en waar we met zijn allen van hebben mogen smullen. Daarnaast komt ook het langverwachte vervolg van Dying Light eraan en is Boris uiteraard nog steeds in de ban van Days Gone. Back 4 Blood roert zich. Maar wat als die shit in real life losbarst? Hebben we dankzij games genoeg geleerd om onszelf te beveiligen?

Op trip gaan terwijl het lastig is en blijft

Let’s face it: wij willen ook het liefst naar een exotische locatie in het buitenland om daar epische content voor jullie te maken. Maar helaas moeten we het nog steeds doen met ons eigen koude kikkerlandje. En The Apaocalypse kan ook hier plaatsvinden. Dus hebben we Boris, Steven, Koos, Daan en Jelle er op uit gestuurd om ons voor te bereiden op het einde der tijden. Volledig in Gamekings stijl, uiteraard. En dit alles kunnen we doen dankzij jullie, onze community. Jullie maken Gamekings tot wat het is, waarvoor niets dan liefde & dank. In return, een dik pak GB’s aan gelach, gruwel, bloed en gegriezel in de derde editie van Premiumvision.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch