Menu Premium
Loading...

Premiumvision #6: Een wereldreis vol avontuur en exotische locaties

01/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de komende week van het Kerstreces (klinkt zo mooi) zetten we de eerste zeven afleveringen van onze online TV-show Premiumvision op de site. Als dank voor alle mensen die onze site, YouTube of Twitchkanaal in 2022 hebben bezocht én als promotie voor onze Premium service. Dankzij Premium bestaat Gamekings. De community verschaft ons de middelen om content te kunnen maken. In ruil voor die buitengewoon waardevolle support maken we extra content. Premiumvision is daarbij de spreekwoordelijke kers op de taart. Check de komende week rustig de zeven video’s en wie weet zijn deze video’s de laatste zet om jou te overtuigen ook Premium Baas te worden. Alle hulp is welkom. Zo niet, dan houden we ook van je. Vandaag de vijf Premiumvision die nogal exotisch uitpakte.

De wereld over met Premiumvision

Dit was de vakantie aflevering. En dus stonden we stil bij de zomerse vakantieoorden van een aantal presentatoren. Of ze nou al geweest zijn, er nog met hun luie reet zaten of nog moesten gaan; Jelle en Daan voelen de locaties hoogstpersoonlijk aan de tand en checken hoe accuraat de locaties terug te vinden zijn in Microsoft Flight Simulator 2020. Niet alleen de vakantieoorden werden beoordeeld, ook stonden de mannen stil bij enkele Premium Roadtrip-locaties van de afgelopen jaren. Onder het genot van een biertje of twaalf kruipen Jelle en Daan achter de knuppels en vliegen ze de hele wereld over.

Diertjes kijken op ‘exotische’ plekken

Naast onze reis in de lucht gingen we ook op avontuur in de woestijn, jungle en steppe. We hebben Koos en Skate met Daan meegestuurd op wereldreis, speciaal om inspiratie op te doen voor Planet Zoo. Daarnaast checkten de mannen wat ze nou eigenlijk fijne beestjes vinden om naar te kijken, plus ze hadden hun ultieme vakantiegame meegesmokkeld. Nu maar hopen dat Koos niet wéér valsspeelt. Geniet in deze koude tijd van de warme Premiumvision #6: Een wereldreis vol avontuur en exotische locaties.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch