Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #6: Een wereldreis vol avontuur en exotische locaties

28/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor aflevering nummertje zes van Premiumvision. Je weet wel, de enige echte ‘TV’ show die alleen via deze website te zien is. Dat niet alleen: het is ook nog eens exclusief voor alle Premium Bazen. Gewoon weer een gloednieuwe Premiumvision op je bolle bakkes. Ook deze maand was er sprake van bloed, (veel) zweet en tranen. Dit is een vakantie aflevering, alleen dan net effe wat anders dan je gewend bent. In ons wereldwijde avontuur ontdekken we exotische plekken en doet Daan inspiratie op voor zijn dierenparken in Planet Zoo. Je ziet het allemaal in Premiumvision #6: Een wereldreis vol avontuur en exotische locaties!

De wereld over met Premiumvision

Het is natuurlijk de enige echte vakantie aflevering, dus staan we even stil bij de zomerse vakantieoorden van een aantal presentatoren. Of ze nou al geweest zijn, er nu met hun luie reet zitten of nog moeten gaan; Jelle en Daan voelen de locaties hoogstpersoonlijk aan de tand en checken hoe accuraat de locaties terug te vinden zijn in Microsoft Flight Simulator 2020. Niet alleen de vakantieoorden worden beoordeeld, ook staan de mannen even stil bij enkele Premium Roadtrip-locaties van de afgelopen jaren. Onder het genot van een biertje of twaalf kruipen Jelle en Daan achter de knuppels en vliegen ze de hele wereld over.

Diertjes kijken op ‘exotische’ plekken

Naast onze reis in de lucht zijn we ook op avontuur gegaan in de woestijn, jungle en steppes. We hebben Koos en Skate met Daan meegestuurd op wereldreis, speciaal om inspiratie op te doen voor Planet Zoo. Daarnaast checken de mannen wat ze nou eigenlijk fijne beestjes vinden om naar te kijken, plus hebben ze voor deze aflevering hun ultieme vakantiegame meegesmokkeld. Nu maar hopen dat Koos niet wéér valsspeelt. Verder komen sommige locaties wel erg bekend voor, dus bespreken de nerds aan welke games ze denken bij het zien van de omgevingen. Pak dus snel een ventilator erbij, zet je zonnebril op en geniet met ons mee in deze Premiumvision #6: Een wereldreis vol avontuur en exotische locaties.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch