Menu Premium
Loading...

Premiumvision #5: Full Throttle in Lommel België

31/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de komende week van het Kerstreces (klinkt zo mooi) zetten we de eerste zeven afleveringen van onze online TV-show Premiumvision op de site. Als dank voor alle mensen die onze site, YouTube of Twitchkanaal in 2022 hebben bezocht én als promotie voor onze Premium service. Dankzij Premium bestaat Gamekings. De community verschaft ons de middelen om content te kunnen maken. In ruil voor die buitengewoon waardevolle support maken we extra content. Premiumvision is daarbij de spreekwoordelijke kers op de taart. Check de komende week rustig de zeven video’s en wie weet zijn deze video’s de laatste zet om jou te overtuigen ook Premium Baas te worden. Alle hulp is welkom. Zo niet, dan houden we ook van je. Vandaag de vijfde Premiumvision waarin we vooral veel gas gaven.

Eindelijk een roadtrip naar het buitenland

Na vier afleveringen in eigen land, belde JJ binnen zijn netwerk rond en kreeg de mensen van Ford zo ver dat ze op het eigen Ford test centrum in België een flink aantal wagens ter beschikking stelden. Alles om racers Daan en Koos en mister ‘700 euro auto’, eens aan een goede test te onderwerpen. En als we het hebben over een goede test, dan mag je dat ook echt letterlijk nemen. Want de drie heren moesten rijvaardigheidsproeven ondergaan die ze nooit eerder uitgeprobeerd hadden. En waarschijnlijk ook nooit meer zullen ondergaan. Het resultaat ga je zien in de deze buitengewone spectaculaire en naar verschroeid rubber en angstzweet ruikende aflevering van Premiumvision.

Een ronkende en naar rubber stinkende aflevering van Premiumvision

En het wordt nog mooier. Het event was in België. Dus roadtrip. En als je weet dat we geen kostbaar Premium geld verspillen aan dure hotels, dan voel je al aan waar de drie terecht kwamen. Iets met een bordeel en lichtelijk overlast. Het enige perfecte aan deze trip was de auto die we van Ford mochten lenen om naar Lommel te rijden. Want JJ gelooft Jelle wel met zijn 700 euro auto, maar hij wilde toch zeker zijn dat de heren ook daadwerkelijk in België aankwamen. Doe je gordels dus maar alvast om en have fun met Premiumvision #5

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch