Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #22: Jasper & Skate go Wrestlemania 39

13/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen die Gamekings, Jasper of Skate volgt (of allemaal), weet dat zij een aantal weken geleden het vliegtuig naar Los Angeles hebben gepakt om Wrestlemania 39 te bezoeken. Een heuse bucketlist trip voor beide heren. De twee zijn grote fans van de WWE, kennen alle superstars bij naam en blijven vaak tot diep in de nacht op om een WWE-event live te kunnen bekijken. Hoe vet is het dan als je op uitnodiging van 2K naar het walhalla van sports entertainment mag afreizen? Jasper nam de camera mee om alles vast te leggen voor deze lekker lange editie van Premiumvision. Een editie die draait om de verwerkelijking van een droom. Dit is de Premiumvision #22 over twee nuchtere Hollanders die Wrestlemania 39 doen.

Wrestlemania 39 is de shit

Je kunt je voorstellen hoe het er in huize Simon en Staal aan toeging toen JJ hen vertelde dat ze door 2K uitgenodigd waren om ter ere van WWE2K23 naar Los Angeles af te reizen en daar de negenendertigste editie van Wrestlemania te bezoeken. Een event waarvan de kaarten ondanks dat ze peperduur zijn, doorgaans razendsnel uitverkopen. Om dat bezoek heen, organiseerde 2K ook een aantal leuke eventjes. Zo waren Jasper en Skate bij de huldiging van de nieuwe leden van de WWE Hall of Fame, kregen ze een meet & greet met een aantal worstelaars en brachten ze een bezoek aan de officiƫle WWE-shop. A dream come true.

Een bomvol programma voor de twee wrestling fans

Als twee blije eieren liepen de twee door Los Angeles heen. Zelfs een challenge die JJ hen opdroeg, kon geen verandering te weeg in het ongekende enthousiasme. Of de twee allebei een sign kon maken en aan de fans van WWE vragen welk sign het beste was. Sure thing. Niks ging hun reis verpesten. Het resultaat is zeer waarschijnlijk de meest vrolijke road trip die ooit aan de Premium Bazen hebben kunnen serveren.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch