Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #21: Op zoek naar onze innerlijke magiër

08/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je deze aflevering van Premiumvision willen checken en dus Premium Baas willen worden, er loopt nu een actie waarbij je bij het afnemen van een jaarabonnement van 50 euro, de Gamekings cap ter waarde van 40 euro erbij krijgt. Interesse: Word hier Premium Baas.

Het immense succes van Hogwarts Legends heeft eens te meer bewezen dat mensen graag tovenaar of magiër willen zijn. Bij ons op de redactie geldt hetzelfde. Alleen JJ is liever met pistooltjes in de weer, de rest gaat voor de toverstaf. Een van de redenen dat JJ niks met toverstafjes heeft, is dat magie niet bestaat. Althans dat is zijn overtuiging. Huey en Koos denken daar anders over. Althans ze hebben een stille hoop dat magie ook in de echte wereld bestaat. En helemaal fantastisch zou het zijn als ze zelf over tovenaarskrachten zouden kunnen beschikken. Om die discussie voor eens en altijd te beslechten, stuurde JJ de beide heren naar Londen, de stad van Harry Potter. Als ze ergens hun innerlijke magiër konden vinden, dan was het wel hier.

Premiumvision vanuit de meest magische stad van Europa: Londen

En dus gingen de twee op pad door wat door velen gezien wordt als de meest magische stad van Europa. Waar konden ze checken of ze daadwerkelijk tovenaarskrachten bezaten? Wie konden hen helpen bij die zoektocht naar pure wizzard power? Ervoeren Huey en Koos Londen ook als een magische stad. Bijvoorbeeld om plekken waar de Harry Potter films waren opgenomen? Of voelde ze helemaal niks? Het antwoord op al deze vragen krijg je in deze betoverende aflevering van Premiumvision. We zijn aanbeland bij nummer 21.

Hebben Huey en Koos magische skills?

Deze aflevering is zoals altijd leuk voor iedereen. Maar voor de vele liefhebbers van magie en Harry Potter gaat het een extra feest worden. Plus het geeft uitsluitsel aan de vraag of een gewoon mens ook magische eigenschappen kan bezitten of ontwikkelen. Flippendo!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch