Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #19: All You Need Is Gamekings (Part 2)

26/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kerstmis is de tijd van verbroedering, gezelligheid, menselijke warmte & liefde. Zelfs bij ons. Onze Huey kwam daarom met het idee om een aantal leden van onze community, die in 2022 een lastig jaar achter de rug hadden en hun naasten te weinig zagen, een extra fijne en warme kerst te bezorgen. En dat in een Premiumvision die geënt was op het befaamde All You Need Is Love TV-programma. Je weet wel, die show waarin Robert ten Brink mensen verrast die hun geliefden niet kunnen zien met Kerst. Dat idee dus. Een briljant idee al met al, maar wel een dat erg bewerkelijk is en enigszins kostbaar. Hoofdredacteur JJ kreeg er daarom nachtmerries van.

Met de bus het land in…

Iedereen die All You Need Is Love wel eens op de tv heeft gezien weet bijvoorbeeld dat presentator Robert ten Brink de mensen altijd opzoekt in een grote autobus. We hoeven je niet te vertellen dat een dag een autobus huren voor ons onbetaalbaar is. In de show zijn er ook altijd zingende stewardessen te zien. Leek Huey ook wel leuk. Maar waar halen we die vandaan? Het TV-programma is een jaar bezig met deze show en kent een grote redactie. Wij doen het in een week met twee man en een paardenhoofd. Allemaal zaken die JJ de nodige hoofdbrekens bezorgde.

De menselijke warmte druipt in deze Premiumvision van het scherm

Maar zoals je in de eerste aflevering hebt kunnen zien, kunnen we bij Gamekings van niks goud maken. En dus reden Daan, Huey, Skate en Jasper het land in om mensen blij te maken. Vandaag het tweede deel, waarin de barre tocht in de vrieskou wordt voortgezet. Want er zijn nog mensen om blij te maken. En zoals een goede Gamekings productie betaamt, ging er planologisch het een en ander fout. Zodat de crew pas om half drie ‘s nachts thuis kwam. Hoe dit allemaal afloopt zie je in dit tweede deel van All You Need Is Gamekings.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch