Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #18: Huey gaat op old school über trip naar Hawaii

12/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Let op: Wil je de gesigneerde Sonic comic winnen, stuur dan je mail naar redactie@gamekings.tv en NIET naar prijsvraag@gamekings.tv. 

Toen Huey aan zijn loopbaan bij Gamekings begon, had ie twee dromen: een ouderwets vette E3 bezoeken en een old school uber trip meemaken. Bij zijn eerste werkdag gaven we hem al mee dat beide dromen weinig kans van uitkomen hadden. De E3 van de oude gloriedagen kwam immers nooit meer terug en de industrie stopte geen geld meer in volvette trip. Ze konden je de game namelijk ook online thuis laten uit proberen. Dat scheelde hen een enorme bak met geld. Huey legde zich daar bij neer. Maar zie. Het leven kan verkeren. POP Reed gaat proberen de E3 het komend jaar nieuw leven in te blazen. Volgend jaar krijgt Huey dus de kans om de E3 in ieder geval een keer mee te maken. En opeens was daar een trip zoals we die al jaren niet meer hadden meegemaakt. Vier dagen Hawaii op een kneiterduur resort. JJ gunde Huey de reis en deze Premiumvision is het verslag van zijn tocht.

Premiumvision over vier dagen Hawaii dankzij een razend snelle blauwe egel

Voordat je op de Play knop ramt, hou er rekening mee dat we op deze reis slechts één persoon mochten afsturen. Eigenlijk een no go voor ons, want wie gaat er dan filmen? We zijn geen vloggers. Maar JJ wilde Huey deze bucketlist reis niet afnemen. En dus maakte hij een uitzondering. Moest Huey de boel wel zelf filmen. Dit is dus de allereerste gevlogde Premiumvision. Hij is er echter niet minder leuk op geworden. Want laat content maken maar aan Huey over.

Iets met een gemiste overstap, helikopters & traditioneel Hawaiiaans eten

Waarvoor ging Huey dan naar Hawaii? Voor de aalgladde en supersnelle blauwe egel. Hij kon Sonic Frontiers in het resort gaan uitproberen en de makers interviewen. En een über trip is geen über trip zonder leuke uitstapjes. En die waren er. Iets met een helikopter en surfplanken. Klinkt toch als een meesterlijke editie van Premiumvision of niet?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch