Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #17: ‘Berlin, Berlin, wir fahren nach Berlin’

08/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor je neus staat een nieuwe aflevering van Premiumvision. Eentje met een harde Duitse vibe. Huey en Koos reisden vorige maand namelijk af naar Berlijn. Op uitnodiging van Logitech. Zij hadden een groots, tweedaags evenement opgezet om de wereld hun nieuwste hardware te tonen. En een reisje naar een van de coolste steden in Europa slaan we nooit af. Het vreemde was echter dat het event vooral bedoeld was voor hippe influencers. Blijkbaar vond Logitech dat wij tot die doelgroep behoorden. Huey en Koos hadden daar zo hun twijfels over. En dus namen ze in de hoofdstad van Duitsland de proef op de som. Hoe hard konden de twee influencen? Het resultaat is… typisch Gamekings.

Premiumvision #17: Iedereen de moeder influencen in de hoofdstad van Duitsland

Berlijn dus. En influencers. Hoe gaan de twee heren hier mee om. Van te voren waren er een paar challenges bedacht. Challenges in de vorm van content die influencers vaak maken. Zoals een reisverslag, een foodie video of een hyper positieve gesponsorde preview van iets. Lukt het ze zo te acteren? Want als dat lukt, dan ligt er natuurlijk een mooie en commercieel zeer interessante toekomst voor ze in het verschiet. Of trekken ze het allemaal van geen kanten en werkt dit model niet voor hen? je gaat het allemaal meemaken in een nieuwe aflevering van Premiumvision, het virtuele cadeau van ons voor alle Premium Bazen.

 Alle ingrediënten voor een fijne trip zijn aanwezig

Alle ingrediënten voor een toffe aflevering van Premiumvision waren tijdens deze trip aanwezig. Retevroeg vliegen vanaf Schiphol in het midden van de personeelscrisis op de luchthaven. Een feest dat er niet bleek te zijn, een ontmoeting met de Russische maffia, een cocktailparty die wel doorging, regen. Noem maar op. Ga dus maar lekker relaxed zitten en ram op de Play knop als je er klaar voor bent. Dit is Premiumvision aflevering 17.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch