Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #15: Summer of Dreams – Part II

30/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de laatste zaterdag van de maand én de laatste zaterdag van de Zomer Weken. Time flies when you’re having fun. Zo’n dag maken we extra tof door jou een splinternieuwe editie van Premiumvision te serveren. Ons cadeau aan – maar ook van – al onze Premium Bazen die ons jaar in jaar uit en door weer en wind (en de hitte) steunen. Deze editie is het vervolg op de alom bejubelde Premiumvision #14.  Die aflevering eindigde met een ijzingwekkende cliffhanger. Letterlijk en figuurlijk. De heren hingen hoog in de lucht in een Duits pretpark en zaten soort van klaar voor een enorme val naar beneden… Hoe liep dit af? je gaat het zien en horen in de veertiende editie van onze online TV-aflevering.

Jelle en Skate maken hun droom waar

In de twee Premiumvisions van juli draait het om ‘de Summer of Dreams’. Ze zijn onderdeel van de altijd schaarse gameperiode in de zomer, die wij daarom omdoopten tot ‘de Gamekings Zomerweken’. Gamekings zou Gamekings niet zijn als we deze periode juist aanpakken, om groter uit te pakken. En dat met dromen die lastig bereikbaar (lijken te ) zijn. Jelle wilde bijvoorbeeld heel erg graag een keer op de brug van Star Trek’s Enterprise staan. En Skate zou graag een keer in het echt een level in Rainbow Six Siege willen clearen. Maar ja, hoe dan? Nou, dan ken je het dynamische duo Huey en JJ niet. Ze pakten de telefoon en gingen bellen. En zie daar, de dromen van Jelle en Skate zouden wel eens in vervulling kunnen gaan.

Rij in Premiumvision mee in de achtbaan

Huey zou overigens Huey niet zien als ‘ie ook een eigen droom in vervulling liet gaan. En dat is een pretpark bezoeken. Want dat is een van zijn grootste passies. Jelle en Koos gingen mee naar Movie Park Germany net over de grens en snoerden de mobiele telefoons en de go pro’s aan het lichaam vast zodat jij de achtbaan ritjes in stijl kunt meemaken. Ga er dus maar goed voor zitten, want dit gaat opnieuw een ouderwetse tv-stijl-aflevering van Premiumvision zijn. Inclusief een duik in het koude water en half naakte presentatoren. Wat wil je nou nog meer…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch