Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #14: Summer of Dreams – Part I

02/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is niet eens de laatste zaterdag van de maand en toch presenteren we jou een splinternieuwe editie van Premiumvision. Ons cadeau aan – maar ook van – al onze Premium Bazen die ons jaar in jaar uit en door weer en wind steunen. En het wordt nog leuker, want je krijgt er deze maand niet één, maar twee van ons. Deze editie eindigt namelijk met een heuse, ijzingwekkende cliffhanger. Letterlijk ook eigenlijk. Gevalletje Zomer Weken en dus dubbel pret! In de veertiende editie van Premiumvision (of beter gezegd twee edities) draait het om twee dikke roadtrips over de grens heen. Ja, je leest het goed. We gaan eindelijk reizen. Voorzichtig nog, maar we gaan wel. Met de trein en de auto. En dan weet je dat de fun en het avontuur er vanaf gaan spatten.

Jelle en Skate maken hun droom waar

In de twee Premiumvisions van juli draait het om ‘de Summer of Dreams’; een onderdeel van de altijd schaarsere gameperiode in de zomer, die wij altijd omdopen tot ‘de Gamekings Zomerweken’. Gamekings zou Gamekings niet zijn als we dit juist aanpakken, om groter uit te pakken. En we hebben allemaal dromen die vaak lastig bereikbaar zijn. Dat dachten Jelle en Skate ook. Jelle wilde bijvoorbeeld heel erg graag een keer op de brug van Star Trek’s Enterprise staan. En Skate zou graag een keer in het echt een level in Rainbow Six Siege willen clearen. Maar ja, hoe dan? Nou, dan ken je het dynamische duo Huey en JJ niet. Ze pakten de telefoon en gingen bellen. En zie daar, de dromen zouden wel eens in vervulling kunnen gaan.

Rij in Premiumvision mee in de achtbaan

Huey zou overigens Huey niet zien als ‘ie ook een eigen droom in vervulling liet gaan. En dat is een pretpark bezoeken. Want dat is een van zijn grootste passies. Jelle en Koos gingen mee naar Movie Park Germany net over de grens en snoerden de mobiele telefoons en de go pro’s aan het lichaam vast zodat jij de achtbaan ritjes in stijl kunt meemaken. Ga er dus maar goed voor zitten, want dit gaat echt een ouderwetse tv-stijl-aflevering van Premiumvision zijn. Een die compleet draait om een tweetal wrede roadtrips…

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch