Menu Premium
Loading...

Dirt Rally VR Letsplay met JJ

05/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoe krijg je JJ misselijk? Nee, de Patricia Paay plastape maakt hem eerder aan het lachen. En van alle wedstrijden van de Mannschaft op het WK opnieuw bekijken, krijgt hij meer een slappe plasser. Maar zet de man een VR-headset op, slinger een flink dynamisch game aan en het gaat snel fout. JJ behoort tot de 3% van de gamers die fysiek niet tegen het beeld van VR kan. En daar baalt hij flink van, want de game die hij mocht spelen, bevatte alles wat hij van VR had gewenst. Welkom bij de Let’s Play van DiRT Rally VR.

 

Want wie wil dat nu niet, racen vanuit de cockpit terwijl de omgeving langs je heen flitst. Bijna de realiteit. JJ moest en zou dan ook de DLC die de VR mode in de laatste DiRT Rally unlockt uitproberen. Ook al wist hij dat hij dit waarschijnlijk met een dikke misselijkheid zou moeten bekopen.

 

De DLC code, die je gewoon online kunt aanschaffen voor de PS4, Xbox One en PC, zorgt ervoor dat je het complete DiRT Rally nu vanuit de cockpit kunt spelen. En coöp is ook mogelijk, waarbij de tweede spelers de bijrijder is en de pacenotes voorleest. JJ ging er dus, enigszins bevreesd voor zitten, deed de goggles van de PlayStation VR op en gaf gas. Hoe het vervolgens afliep en of hij alles binnenhield zie je in deze Let’s Play van DiRT Rally VR.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch