Menu Premium
Loading...

Premium Recap: Voorspellingen 2018, Koos Goes Bad & Inside the Fighting Scene

08/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Gamekings Warme December Maand worden de Premium bazen heerlijk verwend met extra Premium items bovenop de reguliere content. Omdat er zoveel vette Premium items voor jullie klaar staan, hebben wij besloten om de non-premium leden is een kijkje te geven van wat ze allemaal missen. Van de vele items hebben wij een kleine selectie gemaakt. JJ loopt ze even snel met jou door in de Premium Recap van deze week.

Gaat het goed Koos?

Van al onze Premium content zijn de items die buiten worden opgenomen het best ontvangen. Vooral de trips naar het buitenland blinken daar bij uit. Zonder alle Premium bazen zullen deze trips niet mogelijk zijn. Sterker nog, Gamekings zou niet eens bestaan zonder jullie support. Bij elke trip wordt er natuurlijk veel opgenomen. Maar helaas kunnen wij niet alles laten zien of gebruiken. Om deze verloren pareltjes toch nog wat shine te geven, hebben wij de hoogtepunten in een compilatie zetten. Zo kun jij alle leuke momenten herbeleven van elke trip. In het begin van het jaar zijn Koos, Daan, Boris & Jelle naar Taiwan en Thailand afgereisd tijdens de Gamekings Asia Roadtrip. Wat zich daar allemaal heeft afgespeeld, check je in de Asia Roadtrip Director’s Cut.

Kom vechten dan!

Het WK Tekken 7 was afgelopen weekend in Nederland. De beste spelers ter wereld verzamelden zich allemaal in Amsterdam om het uit te vechten. JJ is een grote fan van esports, maar hij heeft begrepen dat de fighting scene totaal anders is. Wat is er dan anders ten opzichte van andere grote esports titels zoals: Overwatch, League of Legends en CS: Go? Hoe gaan de spelers met elkaar om, hoe leven en trainen zij? Dit en nog veel meer hoopt JJ te gaan ontdekken als hij een duik neemt in de wereld van de fighting scene.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch