Menu Premium
Loading...

Asia Roadtrip Director’s Cut: “Kotsen is content!”

03/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omdat het al bijna het einde van het jaar is, leek het ons de ideale tijd om is terug te blikken op alle leuke momenten in 2018. De hoogtepunten voor ons en voor de kijkers zijn natuurlijk de vette trips naar het buitenland. Onze eerste grote reis van 2018 was de Asia Roadtrip. Een geweldig avontuur naar het altijd zonnige Thailand, en het minder zonnige maar nog steeds super gezellige Taiwan. In dit item zie je alle highlights, outtakes en al het andere ongein die ons het meest zijn bijgebleven.

All the way to Taipei!

De Asia Roadtrip begon voor de heren in Taiwan. Boris en Jelle vertrokken naar de hoofdstad Taipei als ervaren rotten onder de noemer ‘Veterans’. Terwijl Koos en Daan als groentjes de ‘Rookies’ vormen. Daar bezoeken zij de TGS. Iedere gamer weet toch wat dat is. Inderdaad, de Tokyo… Nee! Ik heb het natuurlijk over de Taipei Game Show. Het evenement waar booth babes gewoon nog steeds een ding is, en de mobile games je om de oren vliegen. Maar in Taiwan was nog veel meer te beleven. Denk aan al dat lekkere eten zoals stinky tofu en een 1000 jarige ei.

Jij bent zelf een Koh Kut!

De volgende bestemming was Thailand. Één van de favoriete vakantiebestemmingen van Boris. Het wilde nachtleven in Bangkok is niets nieuws voor hem, maar wel voor de Rookies Koos en Daan. Aan al het goede komt helaas een eind. Zo ook aan de Premium Asia Roadtrip. Maar als we iets eindigen, dan eindigen we dat in stijl en bier. Heel erg veel bier. Daarom besloten we om op het eiland Koh Kut, de Bar Weinig Kut te houden. Maar omdat Koh Kut best wel kut bleek te zijn, zijn de heren vertrokken naar Koh Chang. Een eiland die Bar Weinig waardig is.

Wil jij alle items op je gemak terug kijken? Check dan hier het complete overzicht van de Premium Asia Roadtrip 2018!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch