Menu Premium
Loading...

Premium Recap: Nintendo’s E3 games, Gauntlet en de zomerweken

06/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hatsaaaa! Daar is weer eens een premium recap! Waarin JJ niet alleen oudere items met je doorneemt maar ook vooruit blik naar de zomerweken. Gauntlet en Nintendo komen ook langs.

Pak je pijl en boog er maar bij voor Gauntlet

Pak je zwaard, boog of toverstaf er maar bij, want het is tijd voor Gauntlet! Boris neemt Skate en Emiel mee naar deze ouderwetse arcade klassieker, en Jelle mag ook mee doen, want er is immers een vierde speler nodig. De game komt uit 1985, Skate was toen dertien jaar oud en bij het zwembad en daar speelde hij misschien wel Gauntlet in de kantine van een cafetaria. Emiel was ook aan het zwemmen maar in de balzak van zijn vader. Tijd voor Gauntlet! We gaan hakken, schieten en vooral een lekkere 80’s vibe meekrijgen van deze game.

Emiel, Jelle, Boris en Skate gingen naar beneden, naar Blast Galaxy, daar speelde ze Gauntlet en dat gaat er natuurlijk fanatiek aan toe! Wie gaat er voor de elf met de boog en wie kiest de tovenaar? Je ziet het allemaal in deze Blast From The Past. En Boris vertelt je natuurlijk nog veel meer informatie over de game.

Nintendo knalt met Zelda’s Links Awakening

Nintendo heeft de E3 gewonnen. Toch? Emiel en JJ hebben het erover en gaan de E3 games eens even goed checken. En hiervoor zijn ze naar een Nintendo E3 afterparty in Utrecht geweest! Link’s Awakening, Luigi’s Mansion en Pokemon komen langs. Er zit weinig bloed of geweld in deze games, dus JJ vind het matig, gelukkig is daar Emiel! Hij gaat als Nintendo kenner los over de games van Nintendo. Kijk je even met ons mee?

Zelda’s Links Awakening was een van de drie games. Het is een remake die er behoorlijk schattig uit ziet. Maar de game is veel meer dan dat. Emiel vertelt je er alles over. Hij heeft de game gespeeld en zich er zeker mee vermaakt. In dit item kom je erachter of de Zelda Magic genoeg in deze game zit en of jij hem moet gaan spelen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch