Menu Premium
Loading...

Samurai Shodown Let’s Play: Jelle’s humeur door midden hakken

04/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

En garde... Jelle en Emiel duiken de ring in, of het bos, of een andere omgeving om lekker te knokken. Ze pakken hun Samurai zwaarden erbij en gaan knokken in Samurai Shodown. Hoe lekker kun je hakken in deze game? Jelle kan er helemaal niet tegen om te verliezen in ( fighting ) games en omdat Skate een beetje lui was moet hij z’n ass nu mogelijk laten whoopen door Emiel. En hier wordt Jelle ongetwijfeld chagrijnig van… Dus alvast oprechte excuses van Emiel voor de vriendin van Jelle, aangezien hij de rest van de dag chagrijnig kan zijn van een verlies.

Street Fighter met zwaarden?

Het is een fighting game zoals Tekken of Street Fighter maar dan met zwaarden. Levert dit grote verschillen op voor de gameplay? Jelle en Emiel blokken wat af en slaan de tegenstander tot moes alsof het fruit in Fruit Ninja is. En terwijl ze dat doen vertellen ze jouw of ze je deze game aan zouden raden. Je kunt de game namelijk kopen voor je Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch, en als je dat allemaal niet hebt kun je de game zelfs nog op de PC spelen.

Knallen met combo’s in Samurai Shodown

Je gaat zien of je lekker kunt knallen met combo’s in deze game. Want die Samurai’s kunnen er wat van hoor! Het stijltje is ook lekker, maar is het niet wat ouderwets? De vrolijke kleurtjes knallen wel van het scherm af en dat is een plezier om naar te kijken. Lekker hoor! Niet iedereen in de game heeft een zwaard, je kunt ook vechten met een chickie met een zieke adelaar als metgezel. En zij slaat met kleine mesjes, hoe anders is de gameplay bij de verschillende characters? Je ziet het allemaal in deze let’s play en daar wordt je hopelijk heel veel wijzer van!  We gaan lekker Oosters hakken en dat doen we zonder de woksauzen van Conimex! Enjoy deze Let’s Play met Emiel en Jelle en klik snel op het item!

Ga jij Samurai Shodown spelen? En waarom wel of niet? Laat het ons weten in de comments en drop daar ook al je vragen en opmerkingen. Vinden we gezellig!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch