Menu Premium
Loading...

Premium: No Man’s Sky Let’s Play

09/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een “oneindigheid” wachten, is ie dan eindelijk daar en speelbaar: No Man’s Sky! Jelle en Boris hebben hun avondplannen aan de kant gezet om deze Let’s Play te kunnen opnemen, maar eigenlijk wilden zij gewoon de game spelen. Hoe Jelle en Boris No Man’s Sky de game voor de eerste keer ervaren, zie je in deze No Man’s Sky Let’s Play!

We zitten met z’n allen al ongeveer een eeuwigheid te wachten op No Man’s Sky. De game, die in 2013 al uit de doeken werd gedaan, verschijnt dus nu pas, in de tweede helft van 2016. Of de game het wachten waard is geweest, zie je volgende week in de review, maar in deze Let’s Play zetten Boris en Jelle alvast de eerste stapjes in de game en krijg je een goede eerste indruk van de toch wel speciale game van Hello Games.

Overigens haalt de game op het moment het nieuws met flinke regelmaat. Zo lijkt het erop dat PC-spelers pas op vrijdagavond 12 augustus aan de slag kunnen met de game, terwijl er de laatste tijd een shitload aan trailers is verschenen van No Man’s Sky.

Weet No Man’s Sky op het eerste gezicht meteen pleuris veel indruk te maken? Of zijn Boris en Jelle na een eerste speelsessie met de game toch nog niet helemaal overtuigd? Je ziet het in deze No Man’s Sky Let’s Play!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch