Menu Premium

Hello Games sleutelt nog steeds aan de PC-versie van No Man’s Sky

Joep Omes 09/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Of je er nu al genoeg van hebt of juist echt staat te springen om die shit, de hype rondom No Man’s Sky is er nog steeds. Nu de langverwachte game vandaag eindelijk is uitgekomen voor de PlayStation 4 in Amerika en vanaf morgen elk Sony-ruimteschip in Europa het sterrenstelsel mag betreden, steelt de game wederom de show. De PC-versie laat echter nog even op zich wachten.

No Man’s Sky is een game zoals we nog niet eerder hebben gezien. Je speelt de rol van ontdekkingsreiziger in de ruimte, in een universum wat gegenereerd wordt terwijl je speelt. Het is zó groot dat de andere spelers, die zich in hetzelfde universum bevinden, je vrijwel nooit zullen tegenkomen. Op de PlayStation 4 wordt nu al veel ontdekt, maar ontwikkelaar Hello Games sleutelt dus nog steeds aan de PC-versie van No Man’s Sky.

Bedenker Sean Murray laat weten dat zijn team ook vandaag, op de dag van de release, doorwerkt alsof het een gewone werkdag is. Zijn verwachting is dat de PC-versie van No Man’s Sky aanstaande vrijdag om 19:00 uur af zal zijn, maar zeker weten doet hij het niet. Murray geeft aan dat de studio nog bezig is met de compatibiliteit van ATI OpenGL drivers.

“I’ll tell you a funny story about PC, I was here late yesterday, and I had to take a break and do an interview with Playboy (!) – and the guy was like ‘what are you working on when you go back downstairs?’ and I was like ‘compatibility for ATI opengl drivers’, and he said ‘ummm…. could you make something up. That sounds pretty nerdy’. I always knew I wasn’t Playboy article material.”

Sean Murray

Ga jij morgen al aan je ruimtereis beginnen op de PlayStation 4? Of wacht jij op de PC-versie? Het kan natuurlijk ook zijn dat die hele ruimte je koud laat, dus laat het ons weten!

Bron: Videogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch