Menu Premium
Loading...

Premium Journaal: Destiny 2 Launch Event

16/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De release van Destiny 2 nadert met rasse schreden. De hype rondom Bungies nieuwste release stijgt tot een kookpunt en daarom is het maar goed dat we snel aan de slag kunnen. Nadat enkele fortuinlijke gamers eerder al aan de slag konden met de closed beta van Destiny 2, komt er aan het einde van deze maand ook nog een open beta. In deze open beta wordt het voor iedereen mogelijk Destiny 2 te checken alvorens de daadwerkelijke release. Bij een release zo groot als deze mag een goede launch party natuurlijk niet ontbreken. Vaak is het moeilijk om als ‘gewone’ gamer toegang te krijgen tot dit soort evenementen. Festiviteiten als deze maken vaak deel uit van het marketingtraject waardoor de media sneller in aanmerking komen voor een uitnodiging dan de hardcore fans. Dit is jammer. Het zou mooi zijn als mensen met een passie voor de game ook aanwezig zouden zijn. Welnu, Gamekings heeft de kans om enkele kijkers toegang te verschaffen voor de launch party van Destiny 2! Kans maken? Bekijk dan nu Premium Journaal: Destiny 2 Launch Event!

Bier, gezelligheid en Destiny 2, wat wil je nog meer?

Om kans te maken op deze glorieuze prijs is het in ieder geval noodzaak premiumlid te zijn of te worden. Enkel premiumleden zullen immers kans maken op de felbegeerde toegangskaarten. Op deze manier willen we onze waardering andermaal bevestigen. Het launch evenement zal op dinsdag 5 september plaatsvinden in de Bitterzoet te Amsterdam. Zoals JJ aangeeft zijn we instaat in totaal tien mensen blij te maken met een toegangsbewijs. Bier, gezelligheid en Destiny 2, wat wil je nog meer? Wanneer je van dit droombeeld realiteit wil maken dien je als premiumlid te mailen naar prijsvraag@gamekings.tv met in de header ‘Destiny 2 prijsvraag’. Vermeldt in de mail je naam, de email waaraan je premium-account staat gekoppeld en je mobiele telefoonnummer.

Kijken jullie ook zo uit naar de release van Destiny 2? Of heeft de eerste game je net niet genoeg kunnen bekoren? Laat je horen in de comments onder Premium Journaal: Destiny 2 Launch Event!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch