Menu Premium
Loading...

Hands-on met de Destiny 2 Beta

20/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na drie jaar lang buffelen in Destiny, komt nu het tweede deel van de game die menig gamer honderden tot duizenden uren speelplezier heeft bezorgd. Voordat Destiny 2 uitkomt op 6 september voor consoles en 24 oktober voor de PC, is nu eerst de beta speelbaar. Natuurlijk is dat ook bij Gamekings niet onopgemerkt gebleven. Daarom hebben verschillende fanatici op de redactie al wat uurtjes in de beta gestoken. Zo ook David en Daan, die samen aan de slag zijn gegaan met alles wat de beta te bieden heeft. Wat zij ervan vinden, zie je in deze Hands-on met de Destiny 2 Beta!

Welkom in het land der Destiny nerds

Als ware Destiny nerds – oké, Steven is het opperhoofd der Destiny nerds – hebben David en Daan wel het een en ander te zeggen over de veranderingen die dit tweede deel lijkt te brengen. Zo gaan de boys hard op de nieuwe gear en wapens, maar wat te denken van de nieuwe subclasses? Met de nodige uurtjes in Destiny zal geen enkele verandering deze mannen zijn ontgaan, dus ze nemen rustig de tijd om alles met je door te lopen.

Wat is er te doen in de beta?

Wat betreft activiteiten zijn er in de beta vier dingen die je kunt doen. Zo start je met een verhaalmissie genaamd “Homecoming”, ter introductie van het verhaal. Vervolgens kun je de “Inverted Spire” Strike spelen tegen de Red Legion Cabal, maar zijn er ook twee PvP modes. De bekende mode Control is terug, maar met enkele veranderingen. De andere mode is Countdown, waarover David en Daan je in dit item meer over zullen vertellen.

Ben je benieuwd wat de twee nerds allemaal te zeggen hebben over hun voorproefje van Destiny 2? Check dan nu deze Hands-on met de Destiny 2 Beta en laat in de comments weten of jij al met de beta aan de slag bent gegaan! Zoja, laat dan meteen weten wat je er tot nu toe van vindt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch