Menu Premium
Loading...

Premium: Interview met de historicus achter Assassin’s Creed Origins

21/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met de meeste E3-items inmiddels achter de rug, hebben we nog een interview dat je absoluut wilt zien. David had tijdens de E3 2017 een afspraak met Maxime Durand, de man die ervoor zorgt dat Assassin’s Creed Origins historisch accuraat is. Wat hij allemaal over de game te zeggen heeft, zie je in dit Premium: Interview met de historicus achter Assassin’s Creed Origins!

Het bouwen van een geloofwaardig Egypte

Het nieuwste deel binnen de Assassin’s Creed franchise speelt zich af in Egypte. Samen met een team historici onderzoekt Maxime Durand hoe leven in die tijd eruit zou moeten hebben gezien. Wapens, mensen, gebouwen en bruisende nederzettingen langs de Nijl; verschillende zaken waar Durand dag in dag uit mee bezig is. Ook vertelt Durand dat geloof een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven was, waarbij farao’s als levende goden werden gezien en aanbeden. Het is dus niet alleen belangrijk dat Egypte in Assassin’s Creed Origins zo realistisch mogelijk is, maar ook genoeg mysterie bevat dat we maar al te goed kennen van Assassin’s Creed games. Hoe komt dit in deze game naar voren?

Meer nadruk op RPG-elementen

De gameplay zal deze keer meer nadruk leggen op het uitbouwen van Bayek, de grondlegger van het broederschap en hoofdrolspeler in Assassin’s Creed Origins. Met de verschillende skills kan je drie kanten op: word jij een Master Hunter, Warrior of Seer? Wapens hebben geen vaste waarde meer, maar zijn onderverdeeld in de klassieke RPG-kleurcategorieën en hebben een level. Je zult dus constant wapens kunnen vinden die net iets beter dan het wapen waar je op dat moment mee rond loopt te meppen.

Check dus snel dit Premium: Interview met de historicus achter Assassin’s Creed Origins om te horen wat Maxime Durand over de game te vertellen heeft. Loop jij al warm voor de game? Laat het weten in de comments! Mocht je benieuwd zijn naar de game, check dan ook even de Assassin’s Creed Origins Preview!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch