Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Origins E3 2017 Preview

Google Plus David van Arragon
Google Plus Jan Johan Belderok
Google Plus Richard 'Skate' Simon
17/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam!! Het moment waarop iedereen gewacht heeft. Een ongelooflijk blije David die Assassin’s Creed Origins mag spelen op de E3 2017. Het Editing Monster van de redactie AKA Dave the Brave mocht even een korte break nemen van al het monteren en dikke content maken en hoe. Met de Nieuwe Assassin’s Creed natuurlijk. Bam! Uiteraard zijn zijn eerste reacties vastgelegd en dat beloofd TV-Goud. Zie het in de Assassin’s Creed Origins E3 2017 Preview.

Lekker rennen, paardrijden en varen langs en over de Nijl

De game reeks die al jarenlang fans werft en zelfs een heuse Hollywood Blockbuster met Michael Fassbender heeft kunnen maken, heeft een nieuwe game voor ons allen klaarliggen. Dit deel van de reeks speelt zich af in het oude Egypte. Rennend, paardrijdend en varend langs en over de Nijl, kan je nu iedereen op bloederige wijze uitschakelen of de vijanden stealthy ontwijken. Wat bijzonder is aan dit deel van Assassin’s Creed, is dat de Tempeliers in dit tijdperk nog niet aanwezig waren. Nu kan je lekker moorden met moraal als motivatie. Ook tof toch? Begeleid door een havik, kan je areas scouten, want in de woestijn vindt je natuurlijk weinig torens om in te klimmen.

Het beloofd wat. Assassin’s Creed Origin’s. Het deel met een geheel nieuw vechtsysteem en wederom historisch verantwoorde gebeurtenissen ziet er uit als een kunstwerkje. Helaas werd het nogal matig gepresenteerd op de persconferentie waar ze op een TV die vol in het zonlicht stond speelde. Ondanks dit fiasco, zien de trailers er erg tof uit.

Pak je piramide-hoed en zet je beste oog van RA op, want het is tijd om de meest blije man van de wereld te bekijken. Jawel David de euforische gamer die net uit zijn Assassin’s Creed play sessie komt heeft zoveel te vertellen. Get your ass ass in en kijk de Assassin’s Creed Origins E3 2017 Preview.

Loading...
 • GekkeAr

  “Check a look”…see what you did there.

 • Dilano Dubbeld

  Ik heb hier wel vertrouwen in. hoop ook wel dat ze de animus verhaallin in het heden voortzetten, intrigeert me wel.

  • LA

   Eens, maar ze zouden iets van een recap moeten doen waarin het duidelijker wordt wat er precies aan de hand is, want als je het niet sinds de eerste delen gevolgd heb snap je er al snel weinig meer van. + interessantere gameplay (in het heden) dan de laatste delen.

   • Dilano Dubbeld

    precies, wel zo handig. want het verhaal is aardig ingewikkeld. zo niet, altid nog youtube voor zulke dingen.

  • Ediz

   Hoop ik ook! Volgens een leak zouden we weer een playable Modern Day character krijgen waarmee je missies speelt a la AC 3 (met Desmond) Ik hoop echt dat dit klopt

 • BassieB

  Ik werd een beetje zenuwachtig van alle “magische/mythische” elementen. Op magische wijze zie jij wat die eagle ziet 0_o?! En dan later in de trailer één of ander mytisch uitziend slangen monster. Ik heb weinig zin in monsters n fantasy in deze serie.

  Verder wel een vette setting.

 • Kapiteinkoek

  Ben het helemaal met je eens JJ, ik vind ook de historische setting van de AC serie het boeiendste. Hopelijk komt ons land ooit aan de beurt in de 17e/18e eeuw.

  • Ballsucnoodle

   Mee eens. Ik wacht, samen met vele andere, op een AC in feudal Japan. Lijkt me vet om over de daken van die Japanse tempels te rennen enzo. Samurai”s en shit. M’lady

 • Wouter

  Ik ga deze game zeker spelen. De Egyptische setting vind ik erg interessant en het ziet er goed uit!

 • Baron van Dedem

  Skate en JJ mogen wel naar huis. Want zitten er Romeinen in? Ja dat zag je in de Gameplay, zitten er nieuwe mechanieken in? Ja het hele vechten is anders en met die vogel spotten is nieuw. Jongens lees je eens wat beter in dan beetje in de rondte te lullen.

  • Inderdaad, dat spotten is echt heel nieuw. Dat concept hebben we in andere Ubisoft games zoals Far Cry, Watch Dogs en Ghost Recon nog nooit gezien. Uniek. Evenals de combat mechanics, die als ik jou goed begrijp compleet op de schop zijn gegaan en dus een totaal andere spelbeleving zullen vormen. Ik ben benieuwd!

   P.S. Ik lees me zelden tot nooit in. Ik praat doorgaans namelijk enkel en alleen over datgene wat ik met mijn eigen ogen zie in plaats van klakkeloos over te nemen wat anderen schrijven.

 • MasterVivi

  Ik vind de gameplay van Assassin’s Creed niks maar voor mij gaat het in de serie om het virtueel historisch toerisme, en dat lijkt met deze setting wel goed te komen.

 • TdB

  Iemand enig idee waarom het niet mogelijk is om een maandje premium met iDeal af te nemen? Dacht dat, dat probleem inmiddels was opgelost, maar zie alleen PayPal.

  OT: niet al teveel te melden. AC mehh, als er tijd over is tijdens een aanbiedinkje o.i.d.

  • Dilano Dubbeld

   inderdaad, dan was ik allang premium geweest. paypal werkt altid zo kut. Gamekings geef hier gehoor aan!

  • Daantjuh

   Misschien moet je niet zo gierig zijn en wat langer dan een maand nemen

   • Bravado

    Dit is toch niet serieus he?

 • jonathan85h

  Vond de eerste tot nog toe het indrukwekkendste, het was nieuw, groots en de steden waren ontzettend mooi gedaan voor die tijd. helaas zijn ze weinig vooruit gegaan qua gameplay sinds. Black flag voegde wat nieuws toe, maar verder is de franchise in veel opzichten verouderd en dat is toch wel zonde vind ik. Een nieuwe ai en uitdagendere en diepere gameplay zouden Ac wel echt van mooi maar enigszins saai naar geweldig kunnen maken voor mij. Er zijn zat games waar Ubisoft wat van kan leren wat gameplay betreft.

 • Nexxje

  Ik heb weer zin in een nieuwe AC. Origins, dus idd geen tempeliers verhaal, maar het begin van de assassins order. Hoe is die ontstaan en waarom.
  Één ding zit me tegen. Tijdens de E3 gameplay van 30 minuten zagen we onze assassin met een speer onderwater vechten. Steken zou dan nog kunnen , maar zwaaien…. met een speer / zwaard … onderwater…. en boogschieten… onderwater… Ik denk t niet.
  Nu stónd er echter wél “alpha gameplay footage” , dus misschien gaan ze dat er nog uithalen.

 • Reiverdemon

  1:10 leeuw bevrijden uit een kooi met een pijl.
  Hoezo alle ubisoft spellen jatten van elkaar.

 • Ballsucnoodle

  Ben het helemaal eens met Skate. Ondanks het jaartje bedenktijd zijn er niet noemenswaardige veranderingen aangebracht (wat ik tot nu toe gezien heb). Ook de combat en AI ziet er wat iffy uit. Desalniettemin denk ik dat ik hem uiteindelijk wel ga spelen, nadat er patches gekomen zijn.

 • optimuspecs

  Assessins Creed is net iets als de Souls-games. Skate staat te springen als een Souls-game uitkomt, terwijl de gameplay niet zo heel erg met elkaar scheelt.

  Net zo zijn mijn die de AC-serie leuk vinden, voor “AC-redenen” en die daarvan geen genoeg kunnen krijgen. Vooral niet veel veranderen. Ik kan niet wachten, zeker na 1 jaaren in Egypte. Hoeveel nieuwe gameplay er is zullen we zien als de game uit is. Met AC is er sowieso altijd nieuwe gameplay elementen.

  • Spud82

   AC als de Souls-games? Nou nee. Punt!

   • jefmode079

    indd eeen onzin comment

   • optimuspecs

    Je snapt de context niet. Net zo als sommige gamers, de gameplay, uitdaging en moeilijkheid van de Souls-games leuk vinden en dus ook de serie, net zo, zijn er sommige gamers die het meer toegankelijke, historische en typische AC-gameplay elementen van de AC-serie leuk vinden. Dus Ja! Punt!

    • Spud82

     Dan had je het beter moeten formuleren.

     En wat je nou neerplempt is nogal een open deur overigens. Goh, sommige gamers vinden Souls-games leuks en anderen de AC-serie..
     No shit Sherlock!

     • optimuspecs

      Misschien, maar als je de context meeneemt spreekt het voor zich.

      Het is veel meer dan ” leuk vinden”. Bij de Souls-games gaat het om veel meer dan ” leuk vinden”. Het is een bepaalde type gamer die gameplay elementen van die serie waardeert.

      Net zo is er een groep gamers die de Assesins Creed gameplay elementen waardeert en niet zo heelveel op zoek is naar ” vernieuwing” daarin.

      Dus ja, het is net wat ingewikkelder dan ” leuk vinden”, dear Watson.

 • Sensei247

  Deze deel lijkt me super tof om in 4k te spelen. Kan niet wachten.

 • Foxnr1

  De eerste was ook super! daarna 2 nog wel gespeeld maar vond ik persoonlijk minder. Heb nu echt zin om deze te spelen. Wordt een mooi jaar zo.

 • RidhoHidayat

  Het is tof hoe Assassin’s Creed al die verschillende historische settings gebruikt, maar qua gameplay kan deze franchise me echt niet meer boeien. Het voelt niet verfrissend, het is niet uitdagend, en ik haal er totaal geen voldoening meer uit.

  Ik had gehoopt dat Origins hier verandering in ging brengen, maar daar lijkt het niet op.

 • robertKNL

  Ik ben het helemaal met Skate eens, had toch wel gehoopt dat Ubi de kans zou grijpen om met een vernieuwde formule te komen (soort AC 3.0 dus), maar voorlopig lijkt het toch meer van hetzelfde en wacht ik gewoon even tot die voor 20-30 euro te krijgen is.

  Ik stoorde me wel een beetje aan JJ die een beetje in de diepte zat te lullen en allemaal dingen op noemde die met Egypte te maken hebben: ‘Ja, ehhhh de Nijlgebied met allemaal laagbouw en geen hoogbouw. En het was wel een handelsgebied. En de Romeinen, die zaten er natuurlijk ook.. en euhhh, Cleopatra. En zitten de goden er ook in?’

  Wie weet kan je ook de slag om El Alamein nadoen, je weet maar nooit…

 • RichieNL

  De settings van deze nieuwe Assassin’s Creed ziet er fantastisch uit. Grafisch is het een plaatje. Ik ben van mening dat de gameplay van Assassin’s Creed niet al te veel moet veranderen. Vernieuwingen zijn altijd welkom maar qua gameplay moet het wel hetzelfde AC gevoel houden. Andere gameplay zoek ik het wel elders.

 • Michel Soriano

  Ik vond de sterke en opbouwende verhaallijn van de eerste 3 delen in combinatie met de gameplay wel goed gelukt. Maar de jus ging er toen wel een beetje vanaf bij de delen erna. Ik mis een game die een goed verhaal verteld.

 • symotje

  Voorheen was ik een heel groot fan van de serie, totdat Unity uitkwam. De setting sprak mij heel erg aan, maar de problemen die destijds bestonden qua bugs, pop-up en een belabberde framerate, zorgden ervoor dat ik het heb laten liggen. Syndicate bleek een betere game, maar de setting sprak mij totaal niet aan. Ik ben daarom ook blij dat ze ervoor gekozen hebben om een setting te kiezen zonder industrie en vuurwapens. In deze game heb ik dan ook heel erg veel zin, waarschijnlijk door de setting en doordat ik het ongeveer drie jaar niet meer gespeeld heb.
  Ik snap de hoge verwachtingen van Skate, maar ik denk dat er niet veel aan te veranderen is. Dit is nu eenmaal het concept van Assassin’s Creed, en er zijn maar weinig games die het concept radicaal veranderen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord