Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Origins E3 2017 Preview

17/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam!! Het moment waarop iedereen gewacht heeft. Een ongelooflijk blije David die Assassin’s Creed Origins mag spelen op de E3 2017. Het Editing Monster van de redactie AKA Dave the Brave mocht even een korte break nemen van al het monteren en dikke content maken en hoe. Met de Nieuwe Assassin’s Creed natuurlijk. Bam! Uiteraard zijn zijn eerste reacties vastgelegd en dat beloofd TV-Goud. Zie het in de Assassin’s Creed Origins E3 2017 Preview.

Lekker rennen, paardrijden en varen langs en over de Nijl

De game reeks die al jarenlang fans werft en zelfs een heuse Hollywood Blockbuster met Michael Fassbender heeft kunnen maken, heeft een nieuwe game voor ons allen klaarliggen. Dit deel van de reeks speelt zich af in het oude Egypte. Rennend, paardrijdend en varend langs en over de Nijl, kan je nu iedereen op bloederige wijze uitschakelen of de vijanden stealthy ontwijken. Wat bijzonder is aan dit deel van Assassin’s Creed, is dat de Tempeliers in dit tijdperk nog niet aanwezig waren. Nu kan je lekker moorden met moraal als motivatie. Ook tof toch? Begeleid door een havik, kan je areas scouten, want in de woestijn vindt je natuurlijk weinig torens om in te klimmen.

Het beloofd wat. Assassin’s Creed Origin’s. Het deel met een geheel nieuw vechtsysteem en wederom historisch verantwoorde gebeurtenissen ziet er uit als een kunstwerkje. Helaas werd het nogal matig gepresenteerd op de persconferentie waar ze op een TV die vol in het zonlicht stond speelde. Ondanks dit fiasco, zien de trailers er erg tof uit.

Pak je piramide-hoed en zet je beste oog van RA op, want het is tijd om de meest blije man van de wereld te bekijken. Jawel David de euforische gamer die net uit zijn Assassin’s Creed play sessie komt heeft zoveel te vertellen. Get your ass ass in en kijk de Assassin’s Creed Origins E3 2017 Preview.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch