Menu Premium
Loading...

Premium: Het gevolg van publiek op de E3

15/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor het eerst mag ‘normaal’ publiek in grote getale de E3 bezoeken. Dit mocht vorig jaar natuurlijk ook al, maar dit jaar is dat aantal van 5000 naar 15000 mensen verhoogd. Kaartjes aan de deur waren 250 dollar en 995 dollar voor een pas voor drie dagen. Maar dan had je ook wat…je mag immers de heilige grond van de E3 beursvloer betreden. Of deze grond nog steeds zo heilig is, wordt besproken in deze Premium: Het gevolg van publiek op de E3!

Casual vs. Zakelijk

De vraag is nu of de 15000 ‘gewone’ gamers de identiteit en de kwaliteit van de beurs aantasten. Is het karakter van de E3 echt anders, zien de stands er anders uit? Is het publiek anders? En mixt de gamer wel lekker met de zakelijke bezoekers die er natuurlijk ook nog steeds massaal rondlopen? Natuurlijk zorgt de mix van normaal en zakelijk publiek voor enkele vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan de kosten die bedrijven maken om exclusieve content te maken rondom de E3. Wanneer ‘normale’ mensen de E3 mogen bezoeken, is de content dan nog wel zo exclusief? Boris liet alles een dag over zich heen komen en deed vervolgens verslag,

Wat vindt Boris ervan?

Midden op de beursvloer praat Kale B. over zijn gevoel, want zo is de man. Terwijl op de achtergrond de mix van gamers, media en zakenlui mooi in beeld loopt, deelt hij zijn ideeën. Vervolgens zullen Steven en JJ vanuit de studio hun verhaaltje doen. Zij hebben immers ook beide kanten van het verhaal meegemaakt. Gamescon met publiek vs E3 zonder. Kortom, de E3 met publiek, hoe voelt het aan?

Check dus snel deze Premium: Het gevolg van publiek op de E3 om te horen wat de ervaren Gamekings vinden van deze ontwikkeling. Natuurlijk zijn we ook benieuwd wat jij ervan vindt. Is normaal publiek toelaten op de E3 een goede of slechte ontwikkeling? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch