Menu Premium
Loading...

Premium: De Microsoft Persconferentie

12/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het tweede dagboekitem, vers afgeleverd door onze strijder Dave the Brave! Vandaag is te zien hoe de heren hun eerste persconferentiedag beleven, met natuurlijk een focus op de persconferentie van Microsoft: Wat gaan we zien van de Scorpio? Je ziet dat en natuurlijk nog veel meer in deze Premium: De Microsoft Persconferentie.

Wat gaat Microsoft laten zien?

De eerste persconferentiedag – de heren waren immers niet naar EA Play – staan Microsoft en Bethesda op het schema. We nemen je mee in de aanloop naar de Microsoft persconferentie, waar Boris zijn voorspellingen orakelt. Welke games komen er naar de Xbox Scorpio, inmiddels bekend als de Xbox One X? Wordt de console wellicht net als de perspassen doorzichtig? Terwijl Boris, Jelle en David het doolhof aan wachtrijen en controles doorlopen, is Koos een biertje gaan drinken in de kroeg. Voor hem was er namelijk geen plek in de persconferentie!

Met drie drankorgels op pad

Aangezien David flink wat footage moest verwerken, is hij na de Microsoft persconferentie zijn edit-grot ingetrokken. Dit tweede dagboek moest immers van zijn magische touch worden voorzien. Ondertussen besluiten de drie drankorgels, aanschouwd door iedereen op Twitch en de strijders op de GK E3 Live Party, voor de Bethesda persconferentie een kleine drankproeverij te houden. Dit resulteert uiteraard in een hoop geschreeuw, gelach en gestrooi van popcorn. Misschien niet het beste idee met nog een aantal drukke dagen in het vooruitzicht…

Vandaag (lees: vannacht om 03:00) staat de Sony persconferentie op het programma en jij bepaalt wie er met Boris mee naar binnen mag! Via Boris zijn twitterpagina kan je namelijk jouw stem uitbrengen in een poll. Stuur je de ervaren rot Jelle mee, of gun je Koos zijn Sony-ontmaagding? Wie het ook wordt, je hoeft de aankomende week niet bang te zijn dat je iets van de E3 mist. Check hier ons hele E3 schema en het eerste dagboekitem, volg ons op Twitch en Instagram voor de livestreams en behind the scenes footage, maar laat natuurlijk ook even weten wat je vindt van deze Premium: De Microsoft Persconferentie!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch