Menu Premium
Loading...

Premium: De reis naar de E3 2017

11/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 2017 is eindelijk van start gegaan en naast alle (IRL) livestreams, vooruitblikken en andere items vanaf de Gamekingsredactie is er uiteraard ook een afvaardiging aanwezig in Los Angeles. In dit Premium: De reis naar de E3 2017 item zie je dit natuurlijk tot in detail. Boris, David, Jelle en Koos reizen af naar Los Angeles om hier ter plaatse de sfeer te proeven. En ze nemen jou mee in de gekte.

Een tussenstop in New York!?

Maar voordat het zover is waagt het viertal een gebroken oogkas door met United Airlines een tussenstop te maken in New York. Nu zul je misschien denken: “waarom zijn ze in godsnaam in New York?! De E3 is in Los Angeles”. Het antwoord hierop zul je in de video vinden, mocht je dit nog niet hebben gezien in een van de IRL livestreams ter plaatse via Twitch of zelfs Instagram.

Maar uiteraard is lang niet alles wat de mannen gedaan hebben aan bod gekomen in deze livestreams. Check wat zich nog meer heeft afgespeeld in thuisbasis Brooklyn en op het altijd drukke en indrukwekkende Manhattan. Met als hoogtepunt misschien wel een bezoekje aan een heerlijke shabby arcade in Chinatown.

Uiteraard is Los Angeles de thuisgrond van de Electronic Entertainment Expo! Dus na even acclimatiseren in New York, vliegt het kwartet door naar het epicentrum van het nieuws rondom het aankomende gamejaar. En eenmaal daar begint het echt te leven. Zon, zee, palmbomen, Mexicaans eten en een heleboel gamers. De komende dagen is de stad die de de hele westerse filmindustrie draagt het achtergronddecor van Gamekings en de E3!

#GKE3 bitches! Het is begonnen!

Wat er nog meer allemaal op het programma staat qua coverage uit Los Angeles naast de reis naar de E3 2017, maar ook vanuit het net iets minder zonnige Nederland, vind je natuurlijk hier!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch