Menu Premium
Loading...

Premium: Call of Duty: WWII Review deel 2 – De Multiplayer

07/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Call of Duty-hype is nog altijd keihard gaande. Gisteren hebben jullie de review van de Single Player Campaign van Call of Duty: WWII kunnen aanschouwen. Toen was het aan Shelly, JJ en Kevin de beurt om de campaign van de game onder de loep te nemen. Zoals je kan zien is Shelly in deze review van de multiplayer afgehaakt. De grootste COD-fan van de redactie zit ziek thuis. JJ en Kevin nemen niettemin haar stekje moeiteloos over. Benieuwd naar hun bevindingen? Check nu Premium: Call of Duty: WWII Review deel 2 – De Multiplayer.

JJ spuwt zijn gal over de verbindingsproblemen in Call of Duty: WWII

Naast de review van het Singleplayer-gedeelte van Call of Duty: WWII, kwam er gisteren ook een kort item online waarin JJ zijn verbindingsproblemen in de game aanstipte. De Gamekings-veteraan was hier gefrustreerd en boos over, net als velen anderen die het weekend wilden benutten om met de titel aan de slag te gaan. Ook in deze review stappen beide heren niet over deze ‘ellende’ heen. Niettemin gaan ze ook in op de toffe aspecten van Call of Duty: WWII. De game krijgt in de media overwegend lovende kritieken en ook JJ en Kevin zijn over de meeste aspecten van de game best te bespreken. Toch schromen ze niet om ook met harde doch onderbouwde kritiek te komen. Naast het bespreken van de multiplayer, wordt ook de welbekende Zombie-modus uitgebreid besproken.

Zijn jullie al aan de slag gegaan met Call of Duty: WWII? Ondervinden jullie net als JJ en Kevin grote verbindingsproblemen? Zo ja, hebben jullie hier wellicht een oplossing voor kunnen vinden? En wat vinden jullie inhoudelijk van de game? Voelt de terugkeer naar de Tweede Wereldoorlog als een warm bad? Laat je horen in de comments onder deze Premium: Call of Duty: WWII Review deel 2 – De Multiplayer!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch