Menu Premium
Loading...

Het probleem dat de Call of Duty: WWII Servers heet

06/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het afgelopen weekend zijn we bij Gamekings met drie man en één vrouw aan de slag gegaan met Call of Duty: WWII. Met initieel veel plezier, want de kreet ‘boots on the ground’ had ons eindelijk weer wat hyped weten te krijgen voor dit nieuwe deel uit de roemruchte franchise. Voor een old school potje fast paced knallen kun je ons namelijk altijd wakker maken.

JJ is boos, evenals miljoenen anderen

We waren er ook op voorbereid dat het online gedeelte niet helemaal super zou lopen bij launch. Dat is tegenwoordig, helaas standaard en met een dagje gestotter kunnen we wel leven. Dan doen we de SP wel eerst. Maar na drie dagen van pure ellende was het op maandagochtend nog steeds een drama in CoD-land. Echte verbetering was nauwelijks te zien. Op zo’n moment zijn we niet alleen stone cold journalisten, we zijn ook gamers die zich hadden verheugd op een weekend lekker fraggen. En dat is ons afgenomen.

En er is nog een ding. Iets wat misschien nog wel kwalijker is. De game krijgt namelijk gemiddeld een 86 van de media. Men is dus positief over de MP. Hoe dan? Zijn ze gek geworden? Omgekocht? Corrupt? Nee, ze hebben de MP getest op een speciaal review-event waar de servers natuurlijk perfect geregeld waren. En dan ervaar je dus de ellende niet die miljoenen gamers de afgelopen paar dagen wel ondergingen. En dat is niet cool. De media staat zo een beetje voor lul. En dan is het tijd om even in de, eeeh, pen te klimmen. Met een video… Hoe gaan we nu met zo’n game om, want ga er maar weer vanuit dat dit bij Star Wars: Battlefront II weer gaat gebeuren. As we speak zitten we de MP van deze game in Zweden te spelen. En hij loopt als een zonnetje… Check nu ‘Het probleem dat de Call of Duty Servers heet!’

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch