Menu Premium
Loading...

Premium: Call of Duty: WWII Review deel 1 – De Singleplayer Campaign

06/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De najaarsgekte dendert al een paar weken lang door. Mensen zijn nog lang niet klaar met een titel waar ze maanden lang reikhalzend naar hebben uitgekeken, of de volgende dijk van een game staat alweer voor de deur. Call of Duty: WWII is zonder enige twijfel een van de grootste games van dit najaar. Op de redactie konden we, net als de rest van de wereld, vrijdag aan de slag met de nieuwe titel van uitgever Activision. Shelly en Kevin én JJ(Dit is een ware driemans-review) zijn het hele weekend vol aan de slag gegaan met Call of Duty: WWII. Laatstgenoemde wijdde eerder vandaag al even uit over de multiplayer van de game. In dit eerste deel van de review wordt echter de Singleplayer Campaign onder de loep genomen. Benieuwd naar het oordeel? Check nu deze Premium: Call of Duty: WWII Review deel 1 – De Singleplayer Campaign!

Call of Duty: WWII moét leveren

Het is geen geheim dat de Call of Duty-franchise het de afgelopen jaren zwaar heeft gehad. De futuristische weg die de franchise was ingeslagen, werd op een gegeven moment met de grond gelijk gemaakt. Ontwikkelaar Slegdehammer Games werd dan ook bejubeld toen het aankondigde terug te gaan naar de Tweede Wereldoorlog. Saillant detail is dat het uitgerekend Sledgehammer was die met Call of Duty: Advanced Warfare een nieuwe stap zette in het futurisme. De afgelopen maanden werd er logischerwijs volop gediscussieerd over Call of Duty: WWII. De game is eindelijk hier en alvorens Shelly, Kevin en JJ in de multiplayer duiken, voorziet het trio eerst de Singleplayer Campaign van een gedegen review.

Wat is jullie menig over Call of Duty: WWII? Zijn jullie in het weekend aan de slag gegaan met de game? Zo ja, wat zijn jullie bevindingen? Zijn er mensen die net als JJ, Shelly en Kevin connectie-problemen hadden? Laat je horen in de comments onder ‘Premium: Call of Duty: WWII Review deel 1 – De Singleplayer Campaign!’

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch