Menu Premium
Loading...

Premium Asia Roadtrip: Calder Limmen over de Wooting One

01/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je dacht dat Gamekings de enige Nederlanders waren op de Taipei Game Show, dan hebt je het mis. Naast de vier heren die verslag deden van de Taipei Game Show stond ook Calder Limmen op de beurs. Hij en zijn collega’s hebben een revolutionair toetsenbord bedacht. Tijdens de Taipei Gamebeurs kwamen de heren Calder tegen met zijn Wooting One. Boris wilde hier meer over weten en nodigde hem uit voor een interview. Wil je net zoals Boris meer weten over dit revolutionaire toetsenbord, kijk dan “Premium Asia Roadtrip: Calder Limmen over de Wooting One”.

“Het laatste wat ik had verwacht is dat ik een stelletje Nederlanders tegen zou komen”

De toetsenbordindustrie wordt gedomineerd door trends zoals mechanische toetsenborden en LED-lichtjes in de knoppen. Het Wooting toetsenbord is een mechanisch toetsenbord met LED-lichtjes maar heeft een functie die ziet hoe ver je een knop indrukt. Deze functie maakt gebruik van infrarood licht dat de diepte meet van hoe ver je een toets indrukt. Deze functie is natuurlijk heel interessant voor games, en Boris mag deze nieuwe techniek uitproberen.

Het toetsenbord verscheen niet zomaar. Calder vertelt onder andere hoe het idee ontstaan is en hoe hij zijn toetsenbord in de markt heeft gezet. Van idee naar crowdfunding naar een shippable product, alles komt langs. Wat vind je van het product en weet jij nog slimme toepassingen voor dit toetsenbord? Wil je nog meer weten over het Wooting Toetsenbord check dan de website. Of kijk naar “Premium Asia Roadtrip: Calder Limmen over de Wooting One”.

Ben je geïnteresseerd in dit Wooting Analoge Keyboard? Gebruik dan de code GAMEKINGS707 op de website van Wooting voor €10,- extra korting.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch