Menu Premium
Loading...

Taipei Game Show 2018!

27/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dag twee in Tapei! Het moment is eindelijk daar, de hele reden waarom we naar Taiwan zijn afgereisd. Na een héle korte nacht in Taiwan (vier uurtjes slaap) gaan de mannen als eerst op pad om wat koffie te scoren en ontbijt te halen op geheel traditionele Taiwanese wijze.

Taipei Game Show 2018

Nadat de buikjes vol waren reisden de heren af naar de Taipei Game Show in het Taipei 101 World Trade Center. Toen eenmaal de press badges opgepikt waren daalden de Gamekings af naar de overvolle beursvloer. Want druk was het.

Eenmaal door de mensenmassa geworsteld werpt Boris zich op als een ware Jomanda om de afkomst van alle games te bepalen terwijl vooral Jelle en Koos in de ban zijn van Destiny Child en de Titty Ninjas. De Twitch lounge voelt toch vaak als thuiskomen en ook dit keer was het niet anders. De heren werden verwelkomd met awesome potje Pacman en een ijskoud mango biertje.

Het genot was echter van korte duur want er moesten natuurlijk ook games gecheckt worden, o.a. Battle Carnival, Destiny Child en nog vele andere obscure games.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch