Menu Premium
Loading...

Predator Hunting Grounds Review – Kopen, budgetbak of slopen?

06/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben de afgelopen jaren een genoeg vette en minder vette alien games gezien. Daarom is het fijn dat er nu eindelijk een game is verschenen over dat andere monster in dit universum. De predator is eindelijk aan set. Of Predator Hunting Grounds de Predator ook eer aan doet gaan Daan en Skate je vertellen!

Gaat Predator Hunting Grounds eindelijk de asymmetrische belofte waarmaken?

Een flink aantal jaren kwam de eerste asymmetrische multiplayer games al uit. Maar misschien dat de predator de missing link is. Waar de monsters natuurlijk alle krachten uit de films behouden. Met het klassieke hittezicht en de klauter technieken. En door het 4v1 principe van de game komen die aspecten van de predator natuurlijk het beste naar voren. Maar ook de spelers die de predator opjagen hoeven niet te wachten tot ze verloren hebben. Met een groot arsenaal aan wapens en andere technieken om de predator te grazen te nemen, gaan ze het gevecht aan. Het belangrijkste in dit soort games blijft natuurlijk de balans. Of IllFonic er in geslaagd is om die te bewaren, hoor je van de jagers Daan en Skate.

Het blijft vet om als een predator te spelen

Voor sommige begon de predator hype al in 1987 op de Commodore 64 of de NES. Maar voor velen zou de predator manie pas echt begonnen met Aliens versus Predator in 1999. Dat was de eerste leer dat je als een echte predator te keer kon gaan. Om zo de verschillende verhaallijnen door te nemen. Maar ook de game uit 2010 is voor velen een grote titel in franchise. De meeste games in de serie bleven gelukkig altijd dicht bij de films staan. En dat is maar goed ook, want als fans het karakter niet meer geloven dan is dat meteen het doodvonnis voor dit soort spellen. Benieuwd hoe excited Daan en Skate zijn. Check snel de review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch