Menu Premium
Loading...

Evolve Review

18/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven en Skate zitten helemaal klaar om jou van alles te vertellen over een game waar we heel lang op hebben gewacht, namelijk Evolve. Skate en Steven vertellen je in deze Evolve Review uitgebreid over hun ervaringen met de game. Speel jij liever als jager of als monster? Laat het ons weten in de comments!

Evolve is een A-synchrone first person shooter waarin je de keuze hebt uit een aantal verschillende spelersklassen, waaronder het monster. Behalve het monster kan je ook kiezen uit 4 verschillende jagers. De vier rollen bestaan uit de Medic die er voor zorgt dat jouw team in top conditie blijft, de Support waarvan het de taak is om het monster op te sporen en je team de nodige ondersteuning te geven. De Trapper zorgt ervoor dat het monster wordt gevangen binnen een kleiner gebied, en last but not least zorgt de Assault voor keiharde klappen en een dodelijk spervuur van kogels om het monster zo snel mogelijk uit te schakelen.

Binnen elke klasse heb je de keuze uit verschillende characters die je, naarmate de game vordert, kan unlocken. Dit geldt voor de vier jagers, maar ook voor het monster. Zo heb je de Goliath, de Kraken en de Wraith. Elk met hun eigen voor- en nadelen. Steven en Skate hebben de nodige uurtjes met zowel de hunters als de verschillende monsters doorgebracht, maar of ze er zeker van zijn dat deze game populair gaat worden zie je in deze Evolve Review.

Ontwikkelaar: Turtle Rock Studios
Uitgever: 2K Games
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One
20150218_Evolve_splash_V2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch