Menu Premium
Loading...

Pokémon Let’s Go Pikachu/Eevee Review: “Een game voor jong en oud”

20/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon is toch voor veel mensen een franchise waar zij van jong tot oud wel van blijven genieten. Of het nou gaat om een nieuw deel voor de Gameboy, Pokémon GO voor de telefoon of net als nu een nieuwe game voor de Nintendo Switch, mensen blijven het altijd wel spelen. Vorige week heb je al een preview kunnen zien die Jelle en David samen hebben opgenomen. Voor de review van deze week hebben we even de grote Nintendo liefhebbers Emiel en Kevin uitgenodigd. Wat zij vinden van deze Pokémon game zie je in deze review!

Terug naar Kanto

We mogen weer terug naar de plaats waar het allemaal begonnen is, de Kanto Regio. In Pokémon Let’s Go Pikachu/Eevee gaan we weer langs de oude bekende stadjes zoals Pallet town, Pewter City en Cerulean City. Hier mogen we het weer opnemen in de Gym van Brock, waar hij samen met zijn steen vriendjes de strijd met je aan wilt gaan. En gaat het je lukken om de oude vertrouwde Misty en haar water Pokémon te verslaan? Dit heeft alles te maken met het feit dat deze game een re-make is van Pokémon Yellow, de game die je twintig jaar geleden al kon spelen op je Gameboy.

Pokémon GO op de Switch

In Pokémon Let’s Go Pikachu/Eevee krijg je te maken met een vang systeem dat je misschien al wel een beetje bekend voor komt. Zo krijg je de mogelijkheid om via de Joycon een pokéball te gooien tijdens het vangen. Het werkt op dezelfde manier als in Pokémon Go, waarbij je een rondje steeds groter en kleiner ziet worden. Je moet proberen om de pokéball precies in het midden van het rondje te gooien om een ‘excellent’ worp te krijgen. Dit beïnvloed je kans op het vangen van de Pokémon. Je kunt natuurlijk ook gewoon op A drukken om te gooien, maar zo krijg je niet hetzelfde gevoel als op Pokémon GO. Wat vinden jullie ervan dat ze voor deze manier zijn gegaan? En bevalt deze game voor jullie? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch