Menu Premium
Loading...

Eerste stappen in Pokémon Let’s Go Pikachu/Eevee

18/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is toch wel echt een franchise die voor iedereen wel een speciaal plekje heeft weten te veroveren. De mysterieuze wezens die zo schattig zijn dat je toch wel zou willen dat je er één in het echt kon hebben. Gelukkig hebben wij op de redactie daarom ook eindelijk weer een reden om aan de slag te gaan met een nieuwe Pokémon game. Dit keer voor de Nintendo Switch. Voor de mensen die nog niks van deze game hebben gehoord, het gaat om een re-make van Pokémon Yellow, die je vroeger op de Gameboy kon spelen.

Twee verschillende versies

Zoals je misschien nog wel kunt herinneren van Pokémon Yellow, dat Pikachu altijd standaard achter je aan bleef lopen, dat is ook het geval bij Pokémon Let’s Go Pikachu/Eevee. Het ligt eraan welke versie je neemt, maar bij de ene loopt Pikachu achter je aan en bij de andere Eevee. Het verhaal zal zichzelf ook wederom afspelen in de Kanto Regio. Deze zul je vast herkennen van Pokémon Red/Blue/Yellow voor de Gameboy. Je zult dus daarom ook weer die oude bekende gezichten terug zien zoals Brock in de Pewter City Gym en Misty in de Cerulean City Gym. Nu kun je al deze nostalgische stadjes weer bezoeken, maar dit keer in een prachtige nieuwe vormgeving.

Nieuwe manier van Pokémon vangen

Omdat deze game in combinatie staat met Pokémon GO op je telefoon, zul je ook op diezelfde manier moeten gaan vangen. Je zult met op je Nintendo Switch dezelfde cirkel zien waar je je Pokéball in moet gooien. Deze zal steeds groter/kleiner worden naar mate je wacht. Je hoeft ze dus niet meer eerst helemaal zwak te maken met vechten voordat je een poging waagt om deze te gaan vangen. Dit zorgt er allemaal voor dat de snelheid van de game veel hoger ligt. Voor veel mensen is dit wel een positief aspect aan het spel. Ook zie je nu gewoon de Pokémon rondlopen in het gras, zo hoef je niet meer tegen oneindige Rattata’s en Pidgey’s te vechten voordat je eindelijk weer die Nidoran tegen komt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch