Menu Premium
Loading...

Pokémon Legends Arceus Review – Kopen, budgetbak of slopen?

02/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heel soms zijn er van die games die iedereen wel op een of andere manier kent. Of je nu de serie van vroeger op de TV kent, van de games op de Gameboy Advanced of van de rage op de mobiele telefoon. Vrijwel iedereen die niet onder een steen woont heeft wel eens van Pokémon gehoord. In dat geval hebben we ‘goed’ nieuws voor de fans van de creatures. Huey heeft Pokémon Legends Arceus gespeeld. En dus staat hier de review voor jullie klaar. Is dit één van de beste Pokémon games ooit? Je gaat het allemaal horen in de review van Pokémon Legends Arceus. Met de hoofdvraag: Kopen, budgetbak of slopen?

Het verhaal van Pokémon Legends Arceus

In Pokémon Legends Arceus werkt het allemaal net iets anders dan bij de vorige games. Je loopt nu echt rond in een heuse open world. En dus hoef je niet meer alleen door het gras te lopen. De wilde Pokémons zijn overal te vinden. Je kunt ze besluipen of gewoon volle bak de aanval in gaan. En zo zijn er in de game nog een hoop andere nieuwe dingen. Het verhaal van deze game gaat over Arceus. Hij is een zogenaamde Alpha Pokémon en heeft naar verluidt alles in deze wereld geschapen. Tijdens je avontuur ga je op verkenning en doe je onderzoek in de regio Hisui en raak je steeds meer betrokken bij de leiders van de Diamond Clan en de Pearl Clan. En dan begint de mysterie.

Kopen, budgetbak of slopen?

Brengt de nieuwe Pokémon RPG game genoeg vernieuwing, zo kort na de release van Brilliant Diamond en Shining Pearl van afgelopen november? is dit de natte droom van elke Poké-fan? Ga je dit moeten kopen of is het rijp voor de budgetbak? Je gaat het allemaal horen in de Review van Pokémon Legends Arceus.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch