Menu Premium
Loading...

Playstation Showcase Nabeschouwing: De plus- en minpunten op een rij

17/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Woensdagavond 22:00 uur was het zover: Sony liet meer van zijnĀ  next gen kaarten zien in de Playstation Showcase. Terwijl Boris, Daan, Jelle en Koos zich volledig focusten op de stream, koos JJ voor de stilte en checkte hij thuis, in zijn eentje de presentatie. Met zijn kladblok erbij. En waar de vier mannen meteen na afloop, nog vol met adrenaline, reageerden, daar had JJ de gelegenheid om er een nachtje over te slapen. Om het nieuws wat altijd vrij snel na zo;n event loskomt ook tot zich te nemen. En nu, een kleine dag later, heeft hij een mooi compleet beeld van alles wat er gebeurd is op en rond het event. En dat beeld gaat hij netjes schetsen in de PlayStation Showcase Nabeschouwing.

PlayStation stunt met 399 euro prijs voor diskloze PS5

Iedereen had voorafgaand aan de Playstation Showcase maar twee vragen, en die waren: Hoeveel gaat de Playstation 5 kosten? En wanneer komt de Playstation 5 uit? Maandenlang had Sony zijn mond dicht gehouden. zelfs toen Xbox vorige week opeens wel op de proppen kwamen met de prijzen en releasedate van de Series X en S. Dus het werd de hoogste tijd tijd voor Sony om terug te slaan. De vraag was enkel hoe ze dat zouden gaan doen? Doken ze onder de prijs van de Xbox Series X? Zouden ze eerder gaan releasen dan de consoles van Xbox? deze PlayStation Showcase moest en zou dat allemaal gaan uitwijzen. En dat deed het, met spraakmakende reacties tot gevolg.

Kwamen er nog nieuwe launch games bij de bestaande lineup?

Dan was er nog de vraag of Sony nog wat nieuwe, niet eerder vertoonde next gen games zou gaan tonen. De lineup bij launch van de PS5 is volgens veel gamers ietwat karig. zeker als je niks met soulslike – en superheroes games hebt. Toverde Sony hier nog een mooie konijn uit de hoge hoed? En wat waren de andere verrassingen en opmerkelijke uitspraken. JJ vertelt het je allemaal in de PlayStation Showcase Nabeschouwing.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch