Menu Premium

Xbox Series X prijs officieel bekend gemaakt: 499 euro

Hylke Haagsma 09/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De kogel is door de kerk! De prijs van de Xbox Series X is officieel bekend gemaakt! De console zal 499 dollar gaan kosten en in Nederland dus 499 euro. Dit maakte Xbox bekend via de social media kanalen. 

Xbox heeft de standoff met Playstation verloren?

Het was natuurlijk een lange tijd wachten wie als eerste de prijs van hun console bekend zou gaan maken, Xbox of PlayStation? Van Xbox weten we nu de prijzen van hun beide consoles. Van PlayStation weten we de prijzen nog niet. De vraag is dus of PlayStation nog onder Xbox wil gaan zitten met de prijs, gezien de minder diepe zakken van het bedrijf, stellen wij hier onze vraagtekens bij. Phil Spencer gaf eerder aan dat de nieuwe Xbox absoluut niet duurder ging worden dan de nieuwe PlayStation. Zouden ze bij Xbox informatie hebben over de prijs van de nieuwe console van Sony? Of zouden ze de standoff toch echt hebben verloren en durfde ze niet langer te wachten?

Xbox

De Xbox Series S was al gelekt en bevestigd

De Xbox Series S werd eerder deze week al geleaked en vervolgens bevestigd. Na deze eerste leak was het hek van de dam. Hoe hij het voor elkaar kreeg is niet duidelijk maar Brad Sams postte het complete design van de Xbox Series S doodmiddel van een Tweet met foto. Na de verpakking en het lekken van het complete design leek Microsoft weinig keus te hebben en daarom werd de Xbox Series S bevestigd, inclusief de prijs. Nu is daar dus de officiële prijs van de Xbox Series X bij gekomen. De console is vanaf 22 september te pre-orderen.

Wat vinden jullie van de prijs van de nieuwe Xbox Series X? Wij zijn erg benieuwd! Laat ons in de comments vooral weten of je het een goede prijs vind en of je de console dan ook wil gaan kopen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch