Menu Premium
Loading...

PlayStation Portal Review: Kopen, budgetbak of slopen?

25/11/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd om de PlayStation Portal onder loep te nemen. Een gadget die ons deed dromen van de tijden van de PlayStation Portable. PlayStations games spelen waar je maar wil. Dat ligt (helaas) bij de PlayStation Portal wat anders. Je kunt geen games speciaal voor de Portal kopen en je kunt ook niet overal spelen. Maar, het kan vele andere dingen weer wel. Koos nam het device een weekend mee naar huis en ging er mee aan de slag. In deze video zie en hoor je zijn bevindingen. Dit is de PlayStation Portal review.

PlayStation Portal review: ‘Net draagbare portaal naar jouw PS5-games’

De website van PlayStation verwoordt het perfect: Met de PlayStation Portal Remote Player kun je games op jouw PS5 spelen via de wifi, waardoor je gewoon verder kunt spelen zonder dat je een tv nodig hebt. Handig als je kids of partner de TV gebruiken en jij toch door wilt spelen. Maar ook handig als je op vakantie bent en de plek van verblijf gezegend is met een goede wifi verbinding. Kun je toch door gamen. Want om nu een PS5 mee te sjouwen, dat is ook weer zo wat. Koos bekeek het apparaat van alle kanten en testte het op verschillende plekken uit. En daar kwamen toch wel een aantal opmerkelijke zaken aan het licht. Sommige positief, sommige negatief.

Voor wie is dit apparaat bedoeld?

De grootste vraag die Koos in dit item probeert te beantwoorden is voor wie dit device nu precies bedoeld is. Het is immers geen PSP. En je kunt het ook niet vergelijken met de Switch, Steam Deck en ROG Ally. Maar wat is het dan? Wat kun je er allemaal mee? En zijn die mogelijkheden de 219,99 euro van de aanschaf waard? Het antwoord op al deze vragen krijg je in de review van de nieuwste gadget uit de PlayStation-familie.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch