Menu Premium
Loading...

Play je deze Nog: Terug naar de magische wereld van Bioshock (2007)

06/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie kent Bioshock niet: één van de meest legendarische games van het jaar 2007. Iedereen op de redactie verdronk er zich letterlijk en figuurlijk in. Zelden hadden we zo’n magische onder water wereld mogen aanschouwen. Inmiddels zijn er drie delen in de franchise uitgekomen en natuurlijk niet te vergeten 2 remasters. Remasters, die zich WEL aan hun beloftes hielden (kuch Blizzard). En omdat we zo graag weer een nieuw deel willen zien en dat wie weet tijdens de aankomende E3 gaat gebeuren, trekken Jelle en Daan de zwembroek aan en duiken voor een tweede keer onder in het spel.

Welkom in de woeste wondere water wereld die Rapture heet

Het classic verhaal van de eerste Bioshock neemt je mee in het leven van Jack. De beste man belandt na een crash in de onderwater stad genaamd Rapture. Helemaal pluis is het daar niet en al gauw moet Jack voor zijn leven knokken. Inmiddels is het 2020 en hebben we al tijd lang weinig tot niks gehoord van de Bioshock Franchise. Bedenker Kevin Levine is er mee gestopt en het IP ligt nu bij 2K zelf. Het is aan hen om er weer iets mee te doen. En wat ons betreft kan dat niet snel genoeg gebeuren.

Komt de onderwater wereld van Bioshock nog steeds zo magisch en creepy over?

Om die tijd een beetje te doden en het verlangen naar een nieuw deel hard uit te spreken, trekken Jelle en Daan de klassieker weer uit de kast. Weet de magische wereld van Rapture 2K hen nog steeds zo te betoveren? Is de sfeer in die duistere stad vol geheimen nog steeds zo creepy? En knalt het nog steeds zo lekker weg? Je gaat het zien in deze Play je Deze Nog met Bioshock, Jelle en Daan in de hoofdrol. Kijken of je het droog houdt…

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch