Menu Premium
Loading...

BioShock: The Collection Review

25/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Big Daddy’s back! Ja mensen, het zal de meesten vast niet zijn ontgaan, maar 2K Games heeft 13 september een remastered version van de BioShock trilogie uitgebracht. Wat Skate en Jelle van deze remaster vinden, zie je in deze¬†BioShock: The Collection Review.

Het is inmiddels negen jaar geleden sinds de eerste BioShock uitkwam en wat is het een avontuur geworden! Drie games met unieke gameplay en een te gek verhaal waar je uren spelplezier aan kunt beleven.
Skate en Jelle praten over hoe hun eerste BioShock ervaring was en welke game in de remaster de grootste veranderingen heeft doorgemaakt. Daarnaast zitten er natuurlijk ook een aantal nieuwe toevoegingen in de Collection, zoals het musuem. Hier kan je concept art en backround stories bekijken van een heleboel gamepersonages. Daarnaast is de game natuurlijk grafisch behoorlijk opgeschroeft. Voor PC gamers heeft 2K ook een goede deal geregeld, mocht je namelijk de oude BioShock games al hebben gekocht via Steam, dan kan je de Collection nu gratis downloaden.

Skate en Jelle hebben in ieder geval een interessante discussie over de veranderingen in deze HD remaster en of ze de game het waard is om opnieuw te kopen. Heb jij de Collection al thuis liggen of heb je ze vroeger al een keer gespeeld? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch