Menu Premium
Loading...

Play je deze Nog: Mijmeren over de PlayStation 2 met Kinetica

10/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voordat de lockdown er hard in hakte, hebben we een aantal  items opgenomen, waarvan deze waar we terug keren naar de PlayStation 2. Omdat we een voorgevoel hadden dat de boel wel eens op slot zou kunnen gaan. En vandaag pakken we zo’n item die nog op de plank lag, erbij. Een Play je deze Nog over een game die uitkwam op de PlayStation 2. En in plaats van de game echt te spelen, begonnen de twee heren vooral te praten, of beter gezegd te mijmeren over de good old PlayStation 2.

Misschien iets minder gameplay en meer praten

En daar was een reden voor. Toen we het item opnamen was het namelijk net 25 jaar geleden dat deze roemruchte console op de markt verscheen. En dat gegeven zorgde voor veel weemoed, mooie en minder mooie herinneringen en vragen aan elkaar over welke game ze het meest gespeeld hadden op deze console van Sony. En ondertussen speelden ze het racespel Kinetica natuurlijk ook. Want de twee zijn full pro, dat weet je.

Beide heren hebben duizenden uren op de PlayStation 2 stuk geslagen

De PlayStation 2 dus. De meest verkochte en waarschijnlijk ook meest bekende console ooit gemaakt. Voor de meeste oudere Gamekings presentatoren is het ook het platform waar ze het meest op gespeeld hebben. Met afstand zelfs. Het moeten echt duizenden uren zijn geweest die Skate en JJ beiden stuk geslagen hebben op het zwarte blok graniet met de blauwe letters. Heel wat van hun old time favorites kwamen op dit illustere platform uit. En daar hebben ze het deze editie van Play je deze Nog over. Een trip through memory lane. Gewoon omdat het kan. En omdat velen van jullie het (hopelijk) leuk vinden. Veel kijkplezier en stof het paradepaardje van Sony nog eens een keer af of check wat games op PlayStation Now. Mooie herinneringen gegarandeerd.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch