Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gamekings in Lockdown – verslag van een gewone werkdag

02/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze editie van Gamekings in Lockdown pakken we het een keer wat anders aan. We gaan je een blik geven in een willekeurige, hele gewone werkdag voor drie van de Gamekings crew leden. Hoe ziet werken bij/voor Gamekings er uit als je dat thuis moet doen. JJ, Jelle en Daan geven je die blik in die keuken. Met een dagboek met vlogs om respectievelijk 9:00,  12:00, 15:00 en 18:00 uur. Dat laatste tijdstip is het moment waar doorgaans de gewone Gamekings werkdag overgaat in de ‘games spelen avond-sessie’.

Ziet de dag van JJ er anders uit dan die van Jelle of Daan?

JJ laat in de vlog zien waar hij als hoofdredacteur dagelijks mee geconfronteerd wordt. En wanneer een dag voor hem een plezierige is geweest en wanneer niet. En waar dat dan aan ligt. Jelle is op deze dag vooral bezig met de opnames. Bij thuis opnames is hij namelijk de centrale hub binnen het geheel. Hij neemt alles op, checkt of iedereen zijn webcam scherp heeft, geluid solid is en het licht netjes. En dan moet hij dus ook nog alle presentatoren per item gaan opbellen of ze in de ‘uitzending’ kunnen komen. En als je Gamekings een beetje kent dan weet je dat je een klas kleuters nog eerder in het gelid krijgt dan twee presentatoren van het langst durende games programma van de Benelux.

Daan is bezig een nieuwe carrière op te bouwen

En dan Daan. Die was net klaar met zijn studie toen de Coronacrises uitbrak. En een baan zoeken tijdens de lockdown is erg lastig. Zeker als je freelancer wil worden in de creatieve sector. Hoe vult de man van bijna twee meter zijn werkdag? Natuurlijk moet hij zaken voorbereiden voor Gamekings (hij heeft ‘opname dienst’ deze week), maar er is ook tijd voor andere zaken. Bijvoorbeeld een ontluikende stream carrière. Drie gasten dus die een dag lang een video dagboek bijhouden. Have fun!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch