Menu Premium
Loading...

Play Je Deze Nog: Gemolesteerd worden in Ninja Gaiden Black

28/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ninja Gaiden Black is een mooie oude titel, de game kwam in 2005 uit en Skate had het er destijds enorm moeilijk mee. Nu houd hij van pittige games, maar destijds vond hij het loodzwaar. Een tering zware game, in een tering harde week. Ninja Gaiden Black is zelfs een moeilijkere versie van het origineel. We duiken in de wereld van de Ninja’s en de zwaarden, en Skate verlangt misschien zelfs al wel weer terug naar Sekiro:Shadows Die Twice.

Wat is Ninja Gaiden Black mooi!

Destijds was het een enorm visueel indrukwekkende game. De game komt van Team Ninja en is inmiddels toch wel behoorlijk verouderd. Hoe vinden Skate en Koos het om de game nu te spelen? En ziet de game er eigenlijk ook nog wel mooi uit? Koos kan niet stoppen met spelen, als dat maar goed gaat in dit item dan. De lappen tekst doen in elk geval vrolijk mee.

Hoe moeilijk is Ninja Gaiden nu nog?

Na moeilijke games als Dark Souls, Nioh en Sekiro kunnen we al heel wat aan. Is Ninja Gaiden dan eigenlijk nu nog steeds moeilijk? Zijn we inmiddels wel moeilijkere games gewend? De game is te spelen via Gamepass dus als je het zelf eens wil uitproberen dan is dat mogelijk! Komen Koos en Skate voorbij de tutorial en de lappen tekst in het begin van de game? Of is dat ook te moeilijk.. We geven alvast weg, Skate vind de game er niet makkelijker op geworden. Zullen er controllers stuk gaan in deze video? En kan Koos eigenlijk ook wel zo’n moeilijke game aan?

Vind jij deze game ook nog steeds zo moeilijk? Of vind je andere games inmiddels veel moeilijker? Laat het ons weten in de comments en vergeet hier ook niet al je vragen te stellen over de game! Dat kan hieronder.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch